Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Adnan Sezgin İstifa Etti

Adnan Polat Hagi kozunu kullanacak şimdi de. :)

Takımın gidişatının kötü olacağı bariz belli.

Sezon sonu da Hagi'yi gönderecek kendisi bir kez daha yırtacak :)

Politik bir adam Adnan Polat.Düşünceleri politik yani.Orada nasıl kalabileceğini hesap edebiliyor.

Biraz ates olunca, hemen birisini atiyor. Kalan hep kendisi oluyor. Kac tane cani var bu adamin?

Yaptığı bir çok yanlış var.

İstifa etmeyeceği anlaşılıyor.Önümüzdeki sezon koltukta kalabilmek için mecburen iyi bir takım kuracak.

Yıldız isimler bekliyorum seneye bu yüzden Arena'ya.

Yıllık Maksimum 1,5 Milyon Euro ya.

Avrupa Kupasına katılmayan..

Takıma kim gelir?

Adnan Polat kendine 7 günlük yas ilan etmiştir şimdi.Bu gece son kez sarılıp koklaşırlar.

Sıra sende Adnan Polat.

İstifa etmeyeceği anlaşılıyor.Önümüzdeki sezon koltukta kalabilmek için mecburen iyi bir takım kuracak.

cuvalla para cöpe yani

yildizi sönmüs yildiz istemiyoruz

yildiz potansiyeli olan isimler ac isimler

zihniyet ve sitem degisimi

burda hagi geldiginde bi arkadasın yazısıını okumustum

transfer donemı baslamıstı kazım yekta falan gelince,

bana kalırsa bunlar terımın adamları hagiyi sezon sonuna oyalasın dıye geldi.sezon basıyla terim gelecek gibi duruyor diye yazmıstı

enteresandı.sezgınde gıttı ıs oraya gıdıyor gıbı

Yıllık Maksimum 1,5 Milyon Euro ya.

Avrupa Kupasına katılmayan..

Takıma kim gelir?

Böyle düşünmüyorum ben.Mesela Avrupa'ya el salladığımız halde Misimovic gelmedi mi bu sene?

Bu gibi düşünüyorum.Mecburen parayı basıp alacaklar.Başka şansları kalmadı.

burda hagi geldigin bi arkadasın yazısıını okumustum

transfer donemı baslamıstı ara kazım yekta falan gelince

bana kalırsa bunlar terımın adamları hagiyi sezon sonuna oyalasın dıye geldi.sezon basıyla terim gelecek gibi geliyor dedi bana

Kupadan elenmesek..Sezgin gidebilirmiydi?

Ilk kötü sonucta Hagide yolcu,yanliz su maci yenilelim hoca gider,yönetim gider,menecer gider,transfer gelir diye diye küme düsmeye oynayacagiz,artik olanlar oldu,2012 kongrede hesap verirler,takimi desteklemek lazim,olaganüstü kongre bekleyenler rüyalarinda görürler ancak.

Ne oluyor Arkadaslar..? Bir Adnan Sezgin istifa etti diye Sampiyon olmus gibi seviniyorsunuz..?!

Bumudur yani..? Bütün Sezonun tek suclusu Adnan Sezginmi..? Simdi Yarin birden cikis yakalayip 11 Macin 11 Tanesini birden kazanacakmiyiz..?

Asil Sorunumuzu ne biliyormusunuz..? Bakin size bir Tablo yapacagim..!

Servet, Ayhan, Mustafa Sarp, Baris, Aykut, Hakan Balta, Aydin ve Gökhan Zan gibi Futbolcularin ilk 11 de oynayip dogradigi KURBANLAR...!!

Rijkaard.....

Feldkamp.....

Skibbe......

Bülent Korkmaz...

Lincoln...

Meira...

Elano..

Keita..

Gio Santos...

Misimovic...

Joe...........

Arda Turan.....

Adnan Sezgin....

Leo Franco....

Des Sanctis....

Baros....

Kewell...

Neill.........

Hagi........

Tugay..........

Adnan Polat.......

Bu Listenin hemen hemen hepsi gitti...!! Kasaplar haric...! Herkes gitti onlar Kaldi...!

Tahminime göre Adnan Sezginin yerine Sportif Direktör olarak Fatih Terim gelecek... Seneyede Hagi olmaz ise Abdullah Avci TD olarak görev alacak..

burda hagi geldiginde bi arkadasın yazısıını okumustum

transfer donemı baslamıstı ara kazım yekta falan gelince

bana kalırsa bunlar terımın adamları hagiyi sezon sonuna oyalasın dıye geldi.sezon basıyla terim gelecek gibi geliyor dedi bana

Bunu ben de duymuştum :)

Kazım'ı Milli takımda devamlı oynatırdı Terim.

Fakat bu ihtimalin olabilitesi ne kadardır tartışılır.

Ben inanmıyorum yani Terim gelirse bile bu tesadüf olur bence.

Başkan seçime gitmesi gerektiğinin farkında pisikolojisi çok bozuk, ama Galatasaraydan tarihin en kötü başkanı olarak ayrılmak istemiyor.Eğer hatalarından ders çıkarırsan bu taraftar seni affetmesini de bilir.Ama ne olur artık planlı programlı bir şey yap.

Hala anlayamadık renktaş, bunun transferle ilgisi yok;

1.Avrupada oynamayan bir takıma (süper lig avrupadan bakılınca cazip değil) büyük isim gelmez.

2.Polat başkanda o vizyon yok, Üstünelin eseriydi o transferler.

3.Kesinlikle iyi gösterilmeye çalışılan ancak son derece berbat durumda olduğu anlaşılan bir ekonomimiz var.

4.şirket birleşmesi eksik kaldı; işim olduğu için biliyorum eğer, futbol a.ş. bedelsiz sermaye arttırımını 3-4 ay içinde yapmaz ve tüm temettü yükümlülüklerinde kurtulamazsa, şirket de tehlikede, en azından gözaltı piyasasına girebiliriz, bu da yatırımcının uğramaması demek , hoş zaten yabancı yatırımcımızda yok ya o da başka konu.

Güler misin ağlar mısın..

"Adnan Polat, Galatasaray'da hedeflerin bitmeyeceğini söylerken, "Şampiyonluk adayların üçü TT Arena'ya gelecek. Şampiyonu belirleyeceğiz" dedi"

Böyle düşünmüyorum ben.Mesela Avrupa'ya el salladığımız halde Misimovic gelmedi mi bu sene?

Bu gibi düşünüyorum.Mecburen parayı basıp alacaklar.Başka şansları kalmadı.

Aynen öyle olacak, bir nevi - daha öncede başında geldiği gibi - tükürdüğünü yalamış olacak.

Taraftarın gözünü boyamak için yıldız getireceğim diye saçmalamasa bari,

Sağlıklı bir ruh haline sahip olduğunu düşünmüyorum ben.

Bunu ben de duymuştum :)

Kazım'ı Milli takımda devamlı oynatırdı Terim.

Fakat bu ihtimalin olabilitesi ne kadardır tartışılır.

Ben inanmıyorum yani Terim gelirse bile bu tesadüf olur bence.

bende ınandıgımdan değil sadece yazısı ılgımı cekmıstı o zaman.aklımda da kalmıs yazısı, aktarmak ıstedım

yorum yapamıyorum hersey beklenır bızım kulupten

Ne oluyor Arkadaslar..? Bir Adnan Sezgin istifa etti diye Sampiyon olmus gibi seviniyorsunuz..?!

Bumudur yani..? Bütün Sezonun tek suclusu Adnan Sezginmi..? Simdi Yarin birden cikis yakalayip 11 Macin 11 Tanesini birden kazanacakmiyiz..?

Asil Sorunumuzu ne biliyormusunuz..? Bakin size bir Tablo yapacagim..!

Servet, Ayhan, Mustafa Sarp, Baris, Aykut, Hakan Balta, Aydin ve Gökhan Zan gibi Futbolcularin ilk 11 de oynayip dogradigi KURBANLAR...!!

...

Bu Listenin hemen hemen hepsi gitti...!! Kasaplar haric...! Herkes gitti onlar Kaldi...!

Tahminime göre Adnan Sezginin yerine Sportif Direktör olarak Fatih Terim gelecek... Seneyede Hagi olmaz ise Abdullah Avci TD olarak görev alacak..

Haklısın.Bak son senelerden bir tane 11 yapayım mesela harika bir kadro olabilirdi şu an;

De Sanctis

Sabri - Servet - Neill - Çağlar

Mehmet Topal - Culio

Keita - Misimovic - Arda

Baros.

Yedeklerde de Yekta,Dos Santos, Jo gibi kaliteli adamların olacaktı.

büyük ihtimal terim tek yetkili olarak başa geçicek

Geri
Üst Alt