Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Adnan Sezgin İstifa Etti

Benim görüşüm..Adnan Polat sezon sonunu göremez.. :)
2012 mayısa kadar gitmez, gönderemeyeceklerse tüm kongre üyelerininde haysiyetini sorgularım, ama yok etiktir metiktir ayağına mayıs 2012 ye kadar görevde kalacak bencei benim asıl korkum yeniden seçmeseler

Güler misin ağlar mısın..

"Adnan Polat, Galatasaray'da hedeflerin bitmeyeceğini söylerken, "Şampiyonluk adayların üçü TT Arena'ya gelecek. Şampiyonu belirleyeceğiz" dedi"

gündem yaratmaya çalışıyo yine kendini sıyırmaya çalışıyo işin içinden

Terim gelirse futbol sirketinin'nin basina gelir hoca olarak bir daha gorev alacagini zannetmiyorum.Gelsin gecsin sirketin basina altinda Hagi-Tugay gul gibi geciniriz.

Hic sevmesemde en iyi cözüm Süleyman Hurma,adam aldigi her futbolcudan verim aliyor ve karla satiyor.

Adnan polat bence secimlere gidecek..Çünkü yönetim dagılmış vaziyette..Kendisini destekleyen cok az..Taraftar cogu mac kendisini protesto edicek ultrAslan'da sırt cevirdi işler karışık..Adnan sezginin istifa etmesiyle hic bişey degişmedi daha..

Terim'i bilemem ama sezon bittiğinde kaliteli ayaklar gelecek takıma.

Bu yüzden ben Fenerbahçe şampiyon olsun istiyorum aslında.Biz olamadıktan sonra kimin olduğu bizi ilgilendirmez fakat Fenerbahçe şampiyon olursa seneye mecburen çok iddialı bir takım kurulacak isteme nedenim budur.

Scout ekibinin başındaki Cüneyt Tanman Sportif Direktörlüğe gelir ahanda buraya yazıyorum.

Adnan Polat'ın sistemi bu şekilde.

Adnanlardan Biri defoldu gitti dahası Diğerinin başına , Galatasarayımızı kuruttunuz bitirdiniz....

ne hallere geldik yarabbim.. edilcek laf mı bu "sampiyonu belirlicez"?? simdi fenerin puan kaybına sebep olup trabzona puan versek eyyamcı kulup , şikeci gs diye bi ton adam cıkııp atıp tutcak.. GS'yi Ahmet cakar'ın deyimiyle tırnak içinde "TÖHMET" altında bırakmaz mı bu laf??

ne hallere geldik yarabbim.. edilcek laf mı bu "sampiyonu belirlicez"?? simdi fenerin puan kaybına sebep olup trabzona puan versek eyyamcı kulup , şikeci gs diye bi ton adam cıkııp atıp tutcak.. GS'yi Ahmet cakar'ın deyimiyle tırnak içinde "TÖHMET" altında bırakmaz mı bu laf??

gecen seneye bursaya macı vermedık lider oldular.o yuzden bırakmaz arkadasım

Adnan Sezgin'in gideceğini açıklarken ağlayacak gibi oldu lan bi ara. Oha diyorum ya.

Güler misin ağlar mısın..

"Adnan Polat, Galatasaray'da hedeflerin bitmeyeceğini söylerken, "Şampiyonluk adayların üçü TT Arena'ya gelecek. Şampiyonu belirleyeceğiz" dedi"

ne demek istedi

anlamadim bu adnanin

hepsini yenecegiz diye sölediyse biseyi belirliyemeyiz

cünkü hepsi 3 puan kaybetmis olacak

ama feneri yenip trabzonun altina yatip belirliyecegiz dediyse

vah halimize

ben böle anladimbana biri anlatsin ltf

Geri
Üst Alt