Adnan Sezgin Newells Old Boys'un Gündeminde

Cevap: Adnan Sezgin Newells Old Boys'un Gündeminde

Adnan Sezgin transfer dönemleri dışında uysal bir kişilik ama adama ne oluyorsa transfer dönemlerinde oluyor demekki . Kurt adam efsanesi gibi o uysal adam gidiyor yerine Old Boys başkanının belirttiği özellikte Sezgin geliyor. Cimri , Antipatik , Ketum , Ser verir transfer müjdesi vermez , .....

Birisi Adnan Sezgin'i elinde Newell's Old Boys forması ile fotomontajını yapabilir mi?

Yok artık. :D

Adnan Sezgin'in aslı nereden geliyor gerçekten merak ediyorum. Yanlış anlaşılmayayım, antisemitistlik yapmıyorum, faşistçe de düşünmüyorum ama ırksal nitelikleri göz önünde bulundurarak; biri gelip bana Adnan Sezgin Yahudi(Sabetay) ve ya Ermeni asıllı dese vallahi inanırım. :)

Kemal Sunal'ın bir filminde patronu " Mazlum , Mazlumu getirin bana " diye krize girdiğinde bağırıyordu . Bakarsınız Old Boys başkanıda "Sezgin , Sezgin , Adnan Sezgini getirin bana" der sinirli zamanında sakinleşmesi için ...

Old Boys tanımına uyuyor Sezgin amca.

Sezgin'in dedesi parayı bulmuş diyorlar . Parayı bulmuş , harcamamış biriktirmiştir kesin:)

Beyler Transfer toplantısında Sezgin şov yapmış resmen . Siz geçen yıl transferde kaç Peso harcadınız diye sorunca başkanları 5 futbolcunun bonservisine 25 milyon Peso harcadık deyince , Sezgin boğulur gibi olmuş bir an , Başkanım sen nörüyon demiş" Ben o paraya Allah sizi inandırsın 15 tane adam alırım , hadi beşi müzmin sakat olsun 10'u kesin demiş . Başkan vaybe adama bak demiş ve hayranlığını gizleyememiş .

Bu arada bu başlıkta en çok mesajı bulunan Adnan Sezgin ile bir akşam yemeği yiyecekmiş duyurulur . Hesap Alman Hesabı ile ödenecek yanlız , yanınızda para bulundurmayı unutmayın. :)

sezginle formicayı takas edelim

adnan sezgin forever

Adnan Reis bizi bırakıp gitme.Reis sonra çok üşürüz. :( :sad007::o :asd:

Hiç güleceğim yoktu :asd::asd:

Türk futbolunun geldiği son nokta budur, alkış.

Efsane olur bu topic :D

ednan.jpg

Yarım sezon satış opsiyonlu kiralayalım bari Sezgin'i.

Hayırlı olsun, iyi menajer..

Formica'yı 4 milyon euro civarında bize veriyorlar.

Adnan Sezgin'e övgüler yağdırıyorlar.

Bu adamlar sorunlu :D

Geri
Üst Alt