Adrian Ramos Resmen Dortmund'da

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'un, Hertha Berlin'den Adrian Ramos'u transfer ettiği bildirildi.

Adrian-Ramos.jpg

Borussia Dortmund'dan yapılan açıklamada, Kolumbiyalı milli oyuncu Ramos'un 1 Temmuz 2014 tarihinden itibaren Borussia Dortmund forması giyeceği ifade edildi. Açıklamada, Ramos'un Borussia Dortmund ile 2018 yılına kadar sürecek 4 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Bonservis: 11 Milyon €

İyi olsaydı Münih kapardı Almanya'dan, GEÇİNİZ !

Geç patlama yapmış olması şanssızlık. Hiç beklemiyordum ama herif 28 yaşındaymış.

28 yaşındaysa bizim burakı niye almıyor bunlar ondan iyisinimi bulacaklar

Bunu Lewa yerine düsünücekse Dortmund yaziklar olsun.

püh Allah kahretmesin...

Lewa yerine almak gibi bir gaflete düşmemişlerdir umarım.

Ramos güçlü iyi bir futbolcu, BVB'ye yararlı olur. Berlin'de iyi para kazanmış. Yalnız tüm yaz boyunca Volland'ı dillerinden düşürmediler. Sezon sonu onu da alırlar herhalde.

Ben Galatasaraydan sonra Berlin taraftariyim. Uzun süredir belli olan bir transferdi zaten. Önemli olan konu bonservis bedeliydi. Berlin gecen sene 9 Milyona Raffaeli bu sene ise de 11 Milyona Ramosu satti. Kisa bir sürede borclari sifirlanir diye düsünüyorum, adamlar dolu sponsor da buldu.

Ramosa gelince. Adam bu sezon hayatinin sezonunu yasiyor resmen. Ben sahsen Dortmundun daha "büyük" bir forvet alacagini düsünüyordum. Muhtemelen Ramosun yaninda baska bir forvet daha transfer ederler diye düsünüyorum. Schieber ile falan olmuyor yani.

4 sene iyi mukavele, son büyük kulübü olur Ramosun. Berlin gibi bir takimda bu kadar gol atiyor. Yaninda Reuslar falan olunca daha bir canlanir :encouragement:

Freiburg'dan Ginter ve Nürnberg'dan Drmic geliyormus.

Nuri de resmen alinmis 7 milyona.

Freiburg'dan Ginter ve Nürnberg'dan Drmic geliyormus.

Nuri de resmen alinmis 7 milyona.

Ikisi de tam Dortmundluk tam Klopp luk futbolcu. Dortmund bu kafayla her sene sampiyonlar liginde disli bir rakip olur ve ligde sampiyonluk icin oynar. Adamlar muazzam calisiyor.

I am the one who knocks!

Dortmund daha iyi bi forvet almaliydi

* LG G2 Tapatalk *

Bir forvet daha alacaklarmis bu adam Lewa'nin yerine alinmadi...

Dortmund'dan artık hiçbirşey olmaz bence

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt