Adriano: "Gelin de atmosfer görün"

Sucukcular ce cekirdekciler sebebiyle eski günlerde ki gibi atmosfer oluşturamiyoruz

Gerçek Kaptan NANDO!

Yüzde Yüz Katılıyorum. Elimde olsa tüm tribünü çekirdekçi ve ultralardan temizlerdim. Bu çekirdekçi tayfa ve ultralar ali sami yen zamanı bu kadar etkin değildi. Tek yumruk gibi taraftar grupları ve stadın eskiliği ve küçüklüğünden dolayı kemikleşmiş semt çocuğu fanatik bir taraftar kitlesine sahiptik o küçük statta bütün taraftarlar yakındı ve bütünleşiyordu. artık bu yok.

tabi bunun ekonomik taraflarıda artılarıda var büyük stad ve çekirdekçi tayfanın ama ben duygusal baktım olaya.

Basımızda adam gibi bir teknik direktör yok ki sunlara ebelerinin damını gösterecek.

Bu derbideki galibiyet diğer başarısızlıklarını unutturur Tudor'un ama yine maçı vermek için elinden geleni yapacaktır büyük bir ihtimalle.

111231.jpg

sizi bi yenelim asıl sen gör atmosferi ahaha,3 yıl önce gördük biz atmosferinizi ahaha
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Debilerde bizdeki ve Kadıköy’deki atmosfer hiçbir stadda yok Türkiye’de. Bjk’nin stadının kapasitesi zaten düşük bu stadlara göre.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tinersel atmosfer !!!

Ahhh ahhh dursun denen vatandasla derbi galibiyeti yasayamadikki simdi cakariz herzamanki gibi diye heveslenelim ! :(

Doğru bir söylemde bulunmuş. Bizdeki taraftar monşer sınıfı, fb maçında müthiş desteklerini hep beraber hissettik.

Bu arada Vodafone arena bizimkinden daha güzel bir stad.

Geri
Üst Alt