Adriano İmzayı Attı!

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
2012'den bu yana sadece 7 maçta forma giyen Brezilyalı golcü, Fransa 2. Ligi ekiplerinden Le Havre ile anlaştı.

Kariyerinde 196 gol atan, 11 transfer yapan ve sayısız sakatlıkla boğuşan Adriano, Avrupa'ya döndü.

32 yaşındaki forvet, iki ay süren pazarlıkların ardından Fransa 2. Ligi'nde 11. sırada yer alan Le Havre ile sözleşme imzaladı.

Sakatlıklar ve özel hayatı nedeniyle 2012'den bu yana sadece 7 maçta forma giyebilen Adriano, Avrupa'da Inter, Fiorentina, Parma ve Roma'da oynamıştı.

Adriano ayrıca 2000-10 arası Brezilya Milli Takımı'nda 48 kez görev alıp 27 gol kaydetti.

Twitter'dan Le Havre ile anlaştığını duyuran tecrübeli forvet yeni takımıyla çalışmalara 5 Ocak'tan itibaren başlayacak.

Hey gidi Adriano. Ne futbolcuydu be. Dönemin en baba forvetlerinden biriydi. Şimdi 2. ligde oynacak. Üstelik henüz 32 yaşı var. Çok erken söndü.

Hayret nasil olduda türk külübleri böyle bir lesh oyuncuyu kacirdi? Tam türkiye ligi icin bir transfer olurdu, bitmis bir oyuncu gelir, parasini alir giderdi dogru düzgün oynamadin geri giderdi

08-09 sezonundan sonra herif topa degmedi.

Salak.

I am the one who knocks!

2007 yılının Temmuz ayında Fanatik 8 sütuna manşet atmıştı.Adriano Fener'de diye.
Çok iyi hatırlıyorum ultra salak Fenerli'ler kapış kapış Fanatik alıyorlardı.

vay be 37 filan zannediyordum yaşını.
Carlinhos da transfer olmuş bu arada bir dönem almaya çalıştığımız sol bek

Le Havre Paris'e 2-2,5 saat mesafede sen nehrine yakın bir kent. Takımını pek bilmem ama şehir olarak iyi yere gitmiş Adriano :)

vay be bir zamanlarin en büyük golcülerden biriydi Adriano ayni Hulk gibi biriydi ama daha iyidi bence

Abi şu adama leş demeyin. Zoruma gidiyor ya... 2005 civarı bu adamın wallpaper ları süslerdi bilgisayarımın ekranını. Sırf Adriano için Inter maçlarını kaçırmazdım. Sonra mahvetti tabi kendini...

Pes 6 dışında iş yapmadı adam. Zlatan'la iyi ikiliydiler, orta sahadan bile vursan gol oluyordu.

Abi şu adama leş demeyin. Zoruma gidiyor ya... 2005 civarı bu adamın wallpaper ları süslerdi bilgisayarımın ekranını. Sırf Adriano için Inter maçlarını kaçırmazdım. Sonra mahvetti tabi kendini...
2008'den sonra sitede yaşanan teknik aksaklıklar demek bu yüzdenmiş :)

Ne adamdı be. Fenomen Ronaldoyu belkide yakalayabilecek en iyi Brezilyalı forvetti adam kafa yok işte

Adriano-Leite-Ribeiro.jpg

adriano-le-havre1.png

brezilyada ki hali ve sonrası bakalım büyük efsane süre alabilecekmi :)

Geri
Üst Alt