AFC Ajax Takip Başlığı

22 ekim 2022 tarihinde waalwijk'i deplasmanda 1-4 yendikten sonra psv'ye yenilmişler devamında 6 maçlık beraberlik serisi yapmışlar.

hoca kovulmuş.

Bu kel herifin hoca olmadığını düşünüyordum zaten.

1674810763013.webp

Türk düşmanı Ajax'ı sevmem ama yine fazla para kazanabilecek 1 stoper çıkartmışlar altyapılarından.Hollanda Milli Takımı için de büyük 1 beklenti içinde olan 1 oyuncu.Jorrel Hato ile yeni sözleşme imzalayacaklarmış..
FmOQAylX0B0bRJz

Türk düşmanı Ajax'ı sevmem ama yine fazla para kazanabilecek 1 stoper çıkartmışlar alt yapılarından.Hollanda Milli Takımı için de büyük 1 beklenti içinde olan 1 oyuncu.Jorrel Hato ile yeni sözleşme imzalayacaklarmış..
FmOQAylX0B0bRJz
türk düşmanı olacak ne yapmışlar? tadici diyorsan o şahsi bir karar değil mi

Türk düşmanı Ajax'ı sevmem ama yine fazla para kazanabilecek 1 stoper çıkartmışlar altyapılarından.Hollanda Milli Takımı için de büyük 1 beklenti içinde olan 1 oyuncu.Jorrel Hato ile yeni sözleşme imzalayacaklarmış..
FmOQAylX0B0bRJz
Rakip iyi 1 ölçü olmayabilir ama şu ana kadar kalitesini gösterdi.Tecrübeli 1 stoper gibi oynuyo..

Tek maç elbette ölçü değildir ama Ajax'ı hiç beğenmedim. Omurgayı kaybetmişler yerine oluşturamamışlar

Sivert Mannsverk'i transfer diyorlar.

Bonservis bedeli 8 milyon euro

Sivert Mannsverk'i transfer diyorlar.

Bonservis bedeli 8 milyon euro
Silvano Vos (18 yasinda) 'nin menajeri twitterdan bugun Ajax'a salliyor. Benim 18 yasindaki oyuncumun yerine ne idugu belirsiz Norvecli oyuncu alacaklar demek ha, gibi seyler demis.

Tepki veriyor, alt yapidan cikan oyuncu yerine yabanci bir oyuncu alinacak diye.

Bugünkü mevzulardan sonra Mislintat'ı yollamışlar. Borna Sosa transferinde yolsuzluk haberleri de var üstüne.

takım dağıldı

Chelsea gibi milyonlarca para harcadilar, ortada kaliteli bir oyuncu grubu yok.

Geri
Üst Alt