Afellay Borsaya Bildirilebilir!

bu adami alirlarsa sacmalamis olurlar bu kadar uzun süre top oynamayan bir futbolcudan ne kadar faydalanacaksin,ayrica bu marocco lu oyunculara sicak bakmiyorum bir dönem taarabt deniliyordu adam ortada yok sonra assaidi oda yok belhanda oda fiyasko .

ismi ibrahim türk statüsünde oynayacakmı ?

Allahını seven şu takıma, Benatia hariç, Faslı oyuncu getirmesin.

Hayırlı olsun camiamıza.

bu adami alirlarsa sacmalamis olurlar bu kadar uzun süre top oynamayan bir futbolcudan ne kadar faydalanacaksin,ayrica bu marocco lu oyunculara sicak bakmiyorum bir dönem taarabt deniliyordu adam ortada yok sonra assaidi oda yok belhanda oda fiyasko .

Afellay Hollanda milli takiminda forma giyiyor. Sanirim Euro 2012de Hollandanin ilk 11 oyuncusuydu.

Bu da hollanda nin aydin yilmazi yillardir genc yetenek.Gelmesin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eurosport da fotomaci gecti her gun birini yaziyor.

Barcelona'nin yildizi Affelay mi? Sorsan Barcelona taraftarina yarisi tanimaz.

Yalannnnnnnn söylüyorrrrr

Afellay Hollanda milli takiminda forma giyiyor. Sanirim Euro 2012de Hollandanin ilk 11 oyuncusuydu.

tamam dogru ama sonucta marokko lu amrabat la ayni takimda oynadilar amrabat marokko milli takimina gitti afellay de hollanda ama hicbir zaman kendini büyk takimlarda ispatlayamadi.

Babası Adanalı'ysa gelsin

Bir ses; " Adam bitmiş okeye dönüyor." diyor. Adeta " Sercan Yıldırım" havası verir diyorum.

Diğer yandan " Adam 2 sene iyi yedek olsa bile yeter" diyor diğer bir ses.

Kesin 7enev istiyordur bunu, eurosport önce biz istiyormusuz gibi haber yapip sonra 7enev calim atti diyecekler. Malum ezikbahceliler ancak boyle tatmin ediyorlar basarisizliklarini :)

Eurosport'un haberlerine de hic guvenmiyorum. Bir cok haberde yandaslik yaptiklarini dusunuyorum.

Geri
Üst Alt