- 23 Aralık 2008
- 65.558
- 63.480
- 5.103
Bu mantıkla madagaskarında da bir okyanus yaratiyor olması lazim. Bu iste bir sacmalik var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 245897
Hocam reddit deki kullanıcılar baya yorum atmış; içtiğim en tatlı su bu diye.
biraz derinliğine bağlı. eger cok derin olup yuzey alanı su kutlesine gore kucuk kalırsa buharlasma cok az olacagı icin tuz yogunlugu dusuk kalır. tatlı su olmaz tabi ama denizlere gore az tuzlu olur. denizler okyanus kadar derin olmayıp yuzey alanları geniş oldugu icin cok tuzlu oluyor.Ya şu an içine geçici olarak tatlı su doluyor olabilir ama o kadar koptuğu zaman ve diğer okyanuslarla fiilen bu derece birleştiği zaman o suyun tatlılığı mı kalır yani...
noldu hocamkutsal kitapta yazıyordur uzmanlar baksınlar
Yo öfkeli gibi mi gözüktüm kusura bakma.noldu hocam
dine öfkeni bugün bu şekilde mi kustun
gerçek bir gscli 10 milyon yıl sonrasını düşünerek dert edinir :d5 ila 10 milyon yıl sonra olusacakmis, bende merakimdan ne zaman acaba gorecegiz diye soracaktim az kalsin.
Mısır ne alaka yahukimse farketmiyor ama bu haritaya göre Mısır ayvayı yemiş...
etiyopya sudan zaten shitty memleket olduğundan olaya dahil etmedim...
nil nehri viktoria gölünden çıkar Sudan Etiyopya'dan malı toplayıp Mısıra yıgar... e bu haritaya göre nil nehri direkt aradaki okyanusa dökülecek... Mısır'a da başı kalacak...Mısır ne alaka yahu
nil nehri viktoria gölünden çıkar Sudan Etiyopya'dan malı toplayıp Mısıra yıgar... e bu haritaya göre nil nehri direkt aradaki okyanusa dökülecek... Mısır'a da başı kalacak...