Ağaoğlu: "Transferleri en ince ayrıntısına kadar paylaşan sadece Trabzonspor ve Galatasaray var"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Ahmet Ağaoğlu: "Yapmış olduğumuz her harcama, her transfer KAP vasıtasıyla zaten SPK kuralı, kamuoyu ile paylaşılıyor. Türkiye'de yapmış olduğu harcamaları en ince detayına kadar kamuoyu ile paylaşan iki kulüp var; biri Trabzonspor diğeri Galatasaray."

Ahmet Ağaoğlu: Transfermarkt verilerine göre oyuncularımızın değeri 85,5 milyon euro. Bizim bu oyuncular için yıllık maliyetimiz 13 milyon euro. Trabzonspor'un oyuncularının piyasa değeri, ödediğimiz maaşların 4-5 katı. Diğer takımların ödedikleri ortada.

"Bizim öngördüğümüz harcama limiti ile TFF'nin açıkladığı arasında fark yok. Biz zaten limitimizi belirledik ve çıkacak limiti de biliyorduk. Sadece 1-2 milyon fark var. Sistem belli, bazı kulüplerin serzenişini anlamıyorum. Gelen rakam belli, giden rakam belli. Benim matematiğim okulda kötüydü ama ben bile hesaplayabiliyorum. Bundan hesaplanamayacak bir durum yok."

Son düzenleme:
Ahmet başkanı fena kızdırmışlar.

ben başkanı birazcık tanıyorsam bunun altında kalmaz. tıpkı kasımpaşanın yaptığı gibi yardım manasında uğurcan çakırı bize verebilir.

Geri
Üst Alt