Tayfur TARIKOGLU
Sarı Üye
- 12 Ocak 2011
- 203
- 0
- 976
Cevap: Agim Cana: "Lorik Cana sezon sonunda ayrılıyor!"
Cananin gidicegini hic sanmiyorum!
Cananin gidicegini hic sanmiyorum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7-8m avroya satılabilir
Sunderland kim yeaaaa dimi. Sunderland dediğimiz takıma bugün Darren Bent ve her ne kadar benim için balon olsa da Gyan gibi oyuncular gözünü kırpmadan gidebiliyor. Sunderland transferi olayını ben demiyorum. Premier Lig basını, forumları falan filan diyor.
Marsilya'da izledim. Sunderland'de fazla fazla izledim. Bu adam Ribery'den sonra yılın en iyi ikinci oyuncusu seçildi. Marsilya'ya gelirken Real Madrid ve Bayern Münih'ten teklif aldı. Kaptanlıkları zaten anlatılıyor. Eric Gerets ve Vahid Halilodzic'in övgüyle her defasında söz ettiği bir isim.
Cana neden Sunderland'i tercih etti diyorsunuz falan filan. Adam Real Madrid ve Bayern Münih'i reddetmiş, çok daha az bir maaşa Marsilya'yı tercih etmiş. Sırf Marsilya'da oynamak için.
Ayrıca ; Marsilya'nın Cana'nın yerine transfer ettiği Mbia 2 sezonda kaç maç oynadı ?
o kadar para verelicek bir futbolcuysa iyi bir ön liberodur bence... biglia-kallström 6-7 milyon euro ediyorken. bizim sistemiz olsa fatih hocayla 4-1-3-2 de iyi bir alternatig olur. ben olsam gelecek sezon için hoxayı değiştiririm ( fatih hoca ismini duyan yerli oyuncu daha çok gelmek ister bence.)
2011-2012 as ve yedek kadrosu gidenler ve gelenleri yazmıyorummm
serbest olacak oyuncular ( maddi olarakta bonservisi yükü çekmeyecek)
1-selçuk inan (ön libero)
2-hamit altıntop (sağ bek veya orta sağ açık)
3-taye tawio ( sol bek)
4-dider drogba (forvet)
5-kalou (forvet)
as kadro
------------------------onur kıvrak (4.5 m. euro)------------------
--sabri----------------neilll--------------yabancı(3-4 m. euro)-----------------tawio--------
----------------------------selçuk inan--------------------------
---hamit---------------------l.bgilia----------------------------arda--------------------
------------------------drogba-----------------stancu---------------
yedek kadro:
----------------------------------ufuk--------------------------------------
---yerli----------------serdar kesimal--------------servet----------------çağlar-------------
---------------------------------cana---------------------------------
------pino/volkan şen------------------yekta/culio----------------------mehmet ekici------------
-------------------------------kazım---------kalou-----------------
yerli ve yabancı kaliten böyle olmalı bence....
hocam naaptın kalouyu aldık da bi de alternatif olarak klübede bekleticez![]()
o kadar para verelicek bir futbolcuysa iyi bir ön liberodur bence... biglia-kallström 6-7 milyon euro ediyorken. bizim sistemiz olsa fatih hocayla 4-1-3-2 de iyi bir alternatig olur. ben olsam gelecek sezon için hoxayı değiştiririm ( fatih hoca ismini duyan yerli oyuncu daha çok gelmek ister bence.)
2011-2012 as ve yedek kadrosu gidenler ve gelenleri yazmıyorummm
serbest olacak oyuncular ( maddi olarakta bonservisi yükü çekmeyecek)
1-selçuk inan (ön libero)
2-hamit altıntop (sağ bek veya orta sağ açık)
3-taye tawio ( sol bek)
4-dider drogba (forvet)
5-kalou (forvet)
as kadro
------------------------onur kıvrak (4.5 m. euro)------------------
--sabri----------------neilll--------------yabancı(3-4 m. euro)-----------------tawio--------
----------------------------selçuk inan--------------------------
---hamit---------------------l.bgilia----------------------------arda--------------------
------------------------drogba-----------------stancu---------------
yedek kadro:
----------------------------------ufuk--------------------------------------
---yerli----------------serdar kesimal--------------servet----------------çağlar-------------
---------------------------------cana---------------------------------
------pino/volkan şen------------------yekta/culio----------------------mehmet ekici------------
-------------------------------kazım---------kalou-----------------
yerli ve yabancı kaliten böyle olmalı bence....
Lorik Cana & Alex Song – The story so far this season «
bu analizde lorikin alex songdan iyi kotu yonlerini anlatan istatistikler
pas yuzdelerine dikkatinizi cekerim
boyle bos konusan arkadaslara daha cok kapagim var ama bir ton is ugrasmaya degmez
dedigim gibi google onunuzde buyrun okuyun