GSC Haber Ağustos Ayı Olağanüstü Divan Toplantısı

Yapılacak kalan transferleri engellemeseler bari. Umarım ters zamanda yapılmış bir genel kurul olmaz sonunda.

Levent Nazifoğlu ve Yönetim Kurulu arasında tartışma yaşandı: "Terbiyesiz sensin ulan."

Twitter

Bu olaganustu kongrenin bana anlattigi tek 1 sey var :

Bu kulup acilen ...şşaklı bir arap seyhine satilmalidir.

Bu uye yapisinin 21. Yuzyilda GS i tasiyabilecegi tek yer mezar olabilir!

Levent Nazifoğlu bundan sonra transferleri engelleyelim dedi. Kısaca şunu diyor: Ben görevdeyken içine ettim, şimdi gittim ve benden sonra takım başarılı olursa, bana tepkiler daha fazla olacak.

Bundan dolayı inanılmaz rahatsız olmuş gibi.

Ne kadar boş konuşuyorlar yahu!

Kayseri'yi yenmek için bu kadar para mı harcamak gerekiyor diyecekti ki son anda çevirdi.

Okan Böke: "Hayaller 1 ₺ kardı, gerçekler 300 M ₺ zarar oldu."
Okan Böke: "Başka bir şirkette olup da özkaynağı bu kadar düşürseniz sizi kapının önüne koyarlar. -663 M ₺ özkaynaktayız."

Ahmet Özdoğan: Galatasaray Adası, Riva ve Florya değildir. Değerini bulsa da satılamaz. O dedemizden kalan istiklal madalyasıdır.

Bu Abdülkerim Durmaz tipli arkadaş Kayseriyi yenmek için bu kadar para harcamaya gerek yok diyerek kendini belli etti zaten. Bu nasıl kafa?

Bu olaganustu kongrenin bana anlattigi tek 1 sey var :

Bu kulup acilen ...şşaklı bir arap seyhine satilmalidir.

Bu uye yapisinin 21. Yuzyilda GS i tasiyabilecegi tek yer mezar olabilir!
eline sağlık koray abi !! tam ben yazacaktım !! hani ev araba alırsın seni en çok kıskanan yakın akraban olur bizde de öyle !! resmen yapılan transferlere fenerlilerden daha çok üzülmüşler

Sezon başladıktan sonra uğraştığımız işlere bak... Ulan varlığınız zarar anasını satayım, şimdi mi aklınıza geldi daha önce neredeydiniz Allahın zübükleri.

Adama bak ya, Östersunds faciası diyor ve bir yandan yeni kurulan takımı eleştiriyor. Bu nasıl kafa?

Bu duruma gelmemizin sebebi Feghouli gibi, Bruma gibi transferler yapmadigimiz icin.

Geri
Üst Alt