GSC Haber Ağustos Ayı Olağanüstü Divan Toplantısı

Ya taraftar vizyonsuzluktan çıldırdığı zaman neredeydiniz acaba? 3-5 kişi hariç çıkıp eleştirmiyordu, adamları ihraç etmeye kalktılar. O zamanlarda susanlar şimdi kalkmış edebiyat yapıyor.

Divan üyelerini görünce Dursun Özbek'e şükür edecek hale geldim. Düşünün durumun vahametini. Adamlar Galatasaray'ın sportif başarısından banane dediler resmen.

Yahu şu Sedat Doğan'ın bulunduğu yönetim boyuna başarı başarı başarı diyen e bunun içinde sürekli iyi takım kurmak zorundayız diyen yönetim değil mi? Şimdi gelmiş transferleri niye yaptınız diyor.

Bu ne anlatıyor ya bunun yönetimde olduğu dönemde yaptıklarıyla şimdi anlattıkları taban tabana zıt.

20 milyon euro harcama yaptık bonservis için çok mu? Neyin kafasında bunlar. Ama bu harcamanın karşılığı şampiyon olursan en az 60 milyon euro getirisi olacak hem tff hem uefadan alacaklarla. Kafaları basmıyor mu buna? 10 milyon harca 3. ol daha çok zarardasın. Geçen yıl zarar etmemizin nedeni avrupada olmamak

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş bunlar dansöz. Bunlar stada gelsin. Taraftar olarak dansöz kıyafeti giydirelim Sedat Bey, lafımız size.

Gerizekalı Ş.Liginden maksimum 30 milyon euro gelir elde ediliyor nasıl karşılayacaksın bu harcamayı diyor. Bilmiyor sanki TFF yayın ve başarı gelirlerini? Arkadaş bunlar ikiyüzlü.

Lan yemin ederim şu konuşanlara kafa göz dalmak istiyorum. 3 yıl Şampiyonlar Ligine gitsek oyunculara verilen bonservis bedelleri çıkmıyor diyor. Katılım parası yetmiyor diyor.

Lan at kafalı, şampiyonluktan dolayı gelecek parayı niye hesap etmiyorsun o halde. Şampiyonlar Ligine gitmek için şampiyon olmamız gerekiyor, 3 yıl şampiyon olup gruplara katılınca nasıl çıkmıyormus beyinsiz?

Adama zorla küfür ettirecekler.

Son düzenleme:
Sedat Doğan'ı severim ama çok boş konuşuyor şu an

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan yemin ederim şu konusanlara kafa göz dalmak istiyorum. 3 yıl Şampiyonlar Ligine gitsek oyunculara verilen bonservis bedelleri çıkmıyor diyor. Katılım parası yetmiyor diyor.

Lan at kafalı, şampiyonluktan dolayı gelecek parayı niye hesap etmiyorsun o halde. Şampiyonlar Ligine gitmek için şampiyon olmamız gerekiyor, 3 yıl şampiyon olup gruplara katılınca nasıl çıkmıyormus beyinsiz?

Adama zorla küfür ettirecekler.
Sadece 1 sene şampiyon olsak bu alınan adamların paraları rahat cikiyor

Kapattım an itibariyle her çıkan mal mal aynı şeyleri söylüyor. Hain herifler adada çay içmek için sportif başarıyı kaale almıyorlar.
Topunuzu Allah kahretsin.İbra edildiği zamanı da biliyoruz dansözler sizi.

Sadece 1 sene şampiyon olsak bu alınan adamların paraları rahat cikiyor

Hepsi çıkmış kendini alkışlatmak için yalan yanlış bilgi verip algı yaratıyor, malzeme veriyorlar. Sözde hepsi iyi Galatasaraylı. Iğrenç pislikler.

Transfer sezonu bitene kadar maksimum 30 milyon euro zararımız olur ve tüm kadro yenilenmiş olur. Ve bu yönetimin en iyi yaptığı iş. Bundan önce yapılan bir sürü rezilliklerin konuşulmaması bu sene başarıya bu kadar yakınken böyle şeylerin olması çok garip. Bunlar istiyorlar ki Selçuk, Yasin'le dördüncü beşinci olun. Yeter ki pilavımız kesilmesin. Sportif başarıyla ilgilenmiyorum ne demektir...

Benim anlamadığım her kulüp her yıl en az 20 veriyor takım kurmak için. Bunlar ne anlatıyor?

Bu dinozorları allah kahretsin, şerefsiz köpekler, içimizde asıl temizlememiz gereken hainler işte

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt