Ah Nerede Vah Nerede

Emrah Oktay

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
[attachment=9118:bursa.jpg]

Ne olurdu yerinde duraydı

[attachment=9119:catlak_ustune_catlak_1322138937.jpg]

Daha dün kupam şuradaydı

[attachment=9121:fat.jpg]

Tam O'na muhtaç olunca çekmiş gitmiş nerede

[attachment=9122:indir.jpg]

NEREDEEEEEEEEEEEEE

[attachment=9123:12-mayis-2012-fenerbahce-galatasaray-maci_262562.jpg]

[attachment=9124:(24)_SELMAN_(Kopyala).jpg]

Ekli dosyalar

• bursa.webp
    bursa.webp
    93,2 KB · Görüntüleme: 138
  • catlak_ustune_catlak_1322138937.webp
    catlak_ustune_catlak_1322138937.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 138
  • fat.webp
    fat.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 131
  • indir.webp
    indir.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 242
  • 12-mayis-2012-fenerbahce-galatasaray-maci_262562.webp
    12-mayis-2012-fenerbahce-galatasaray-maci_262562.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 132
  • (24)_SELMAN_(Kopyala).webp
    (24)_SELMAN_(Kopyala).webp
    104,7 KB · Görüntüleme: 120
Tüpçünün yanında.

[attachment=9120:fft64_mf1789974.Jpeg]

Ekli dosyalar

• fft64_mf1789974.webp
    fft64_mf1789974.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 137

Bu konuda 2 tane "Ah nerede vah nerede" denecek hadise var. Birincisi her deplasmanda puan kaybeden takıma ithafen nerede kazanacağımız konusu. İkincisi "Nerede o eski günler" manasına gelen eski günlere yapılan özlem. Ama onu anlamayanlar sadece Fatih Terim'le ilgili bir konu olduğu kanısına varıp akıllarınca bana laf sokmaya çalışmış. Fatih Terim'ci olduğum doğrudur zaten bununla ilgili o günlerde de konu açmıştım, Fatih Terim topicinde de yorumlarım vardı. Ancak bu konu salt Fatih Terim amaçlı açılmamıştır. Nerede eski Galatasaray denmek istenmiştir.

"Kilit + Ban" lafını ağzına dolayıp fikir üretmekten çok üretilen fikirleri yok etmeye çalışan kitleye duyrulur. Katılmıyorsan ya hiçbir şey yazmazsın ya da katılmadığını belirten şeyler yazarsın. "Kilit + Ban" diyerek emeğe ve düşünceye haksızlık edemezsin. Burada bir fikir paylaşılmış ve düşünce özgürlüğü olan bir platformdayız. Saygılı olun biraz..

ne emegi yav

yahu kardesim illa fatih terim dilolugu yapacaksaniz yapin ama cok uretken kreatif birsey yapiyorsunuz gibide yapmayin yani adam milli takimda artik gelecege donelim

hakkaten ya 7 ay once sutladigimiz kebapcinin fotoraflarini koyunca emek mi oluyor ileriye bakalim ftyi milli takima sutlayalim oh wait

Eray İşcan'a hakaretin bile yasak olduğu ve cezalar verildiği bir forumda hem futbolculuğuyla hem teknik direktörlüğüyle sembol haline gelmiş Fatih Terim'e yapılan hakaretlere sessiz kalınmasına anlam veremiyorum.

İnsan gerçekten hayret ediyor ;)

hmm bir dusunelim aldigi oyunculari oynatamayan, takimi iflas ettiren, komisyonlarla cebini dolduran takimi 1 degil 2 kere satan kendini begenmis agresif zat vs. altyapimizdan cikan iyi niyetiyle oynayan ve duburden solunum yapan zatlar tarafindan hakaretlere maruz kalan masum bir genc

emrah oktay ur a weirdo, NO DOUBT

emrah oktaycihim forumumuzu dis dunyaya nie rezil edion guzel kardesim

Eray İşcan'a hakaretin bile yasak olduğu ve cezalar verildiği bir forumda hem futbolculuğuyla hem teknik direktörlüğüyle sembol haline gelmiş Fatih Terim'e yapılan hakaretlere sessiz kalınmasına anlam veremiyorum.

İnsan gerçekten hayret ediyor ;)

bu yazdiklarini okuduktan sonra asIl ben sana hayret ediyorum..eray iscan´a bile demenlen kendi futbolcunu kücümsediginin farkinda bile degilsin..kulüp ile iliskisi kesilmis bir hoca ile Gs´da halen aktif olan hocalari,sporculari bir tutamazsin,daha dogrusu forum yönetimi bir tutmuyor..;)

O değil az daha zorlasak 28. haftada evimizde şampiyon yapacaktık adamları.

Forumda kullandıkları isim ve soyisimlerden, yazdıkları İngilizce'de bile anlam ifade etmeyen kelimelerle tamamen uyduruk karakterler oldukları tescilli, çoğunluğun hem fikir olduğu konularda bile aksini iddia ederek marijinal olma hevesindeki 2 garip insan Emir Sato ve Hayri Cund konuya tecavüz etmeye geldiklerinden dolayı forumu terk etme vaktidir. Şimdi k.çlarından uydurdukları kelimelerle Fatih Terim'e ve bana hakaret edip, olmadık insanları överek ne kadar da önemli şahsiyetler olduklarını ispat etme çabasına girecekler. O yüzden ben kaçayım. Hadi iyi geceler..

bu yazdiklarini okuduktan sonra asIl ben sana hayret ediyorum..eray iscan´a bile demenlen kendi futbolcunu kücümsediginin farkinda bile degilsin..kulüp ile iliskisi kesilmis bir hoca ile Gs´da halen aktif olan hocalari,sporculari bir tutamazsin,daha dogrusu forum yönetimi bir tutmuyor..;)

Üstat nasılsın yav ortalık karıştı aylar önce şampiyon olurmuyduk diyorduk şimdi düştüğümüz hale bak:tranquillity:

Forumda kullandıkları isim ve soyisimlerden, yazdıkları İngilizce'de bile anlam ifade etmeyen kelimelerle tamamen uyduruk karakterler oldukları tescilli, çoğunluğun hem fikir olduğu konularda bile aksini iddia ederek marijinal olma hevesindeki 2 garip insan Emir Sato ve Hayri Cund konuya tecavüz etmeye geldiklerinden dolayı forumu terk etme vaktidir. Şimdi k.çlarından uydurdukları kelimelerle Fatih Terim'e ve bana hakaret edip, olmadık insanları överek ne kadar da önemli şahsiyetler olduklarını ispat etme çabasına girecekler. O yüzden ben kaçayım. Hadi iyi geceler..

1543081_cry_baby_jpge36322e035a92c9164a8381d0a740b82

Geri
Üst Alt