ahmed arif kesen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reis parayı gizlemek için
mesajı benim mesajıma mı ekledin

kırdın beni

Dur ne oldu anlamadım .
Telefon yerine PC'dengirdim ondan bir kayma olmuştur.

Ama yazdıklarımız orrda kayıtlı başlayınca kuponları iddaa böülümünde paylaşırım tutup tuttumadığını ordan herkes görür

Ahmet renkdaşımız "Galatasarayı Efendileri" rütbesindeydi ilk başlarda. O sıralar çok güzel paylaşımları oluyordu ve takip ettiğim ender üyelerdendi. Sonra ne oldu bilmiyorum tavrı çok sertleşti belki forumdaki ergenler delirtmiştir ya da gerçek hayatında bir trajedi yaşamıştır bilemiyorum. Hala bu forumun köşe taşlarından biri olduğunu ve çok üstüne gidildiğini düşünüyorum. Alınan rütbesini geri verseniz bir zeytindalı uzatsanız belki hoşnut olur.

Ahmetleri karıştırmışsın

Senin bahsettiğin Ahmet Kolkoparan forumu bıraktı

Yok be renkdaş AAK de bir zamanlar Galatasarayı Efendisi değil miydi?

Değildi

Hatta foruma bile yazmazdı herkese like atardı sonra bir gün rdaşın teki neden yazmıyorsun dedi va o gün bugündür Hıncal abi modunda takılıyor forumda

Aynı şey Vasfi içinde geçerli o da öyle like atıp geçiyordu xd

Galatasaray'in proje takimina dönüsmesini isteyen bir renktasimiz. Standart taraftardan farkli olarak bu ugurda 1-2 senenin feda edilmesine razi. Hangimiz istemeyiz ki genc yetenekleri alip zimba gibi takim kurmayi? Ticarete dönüstürüp para kazanmayi. Bu konuda kesinlikle katilirim kendisine.

Tutmayan gençlere ilk onun sallayacağı konusunda fikir birliğine varalım

Ayrıca muhtemelen yönetimi istifaya davet eder

Değildi

Hatta foruma bile yazmazdı herkese like atardı sonra bir gün rdaşın teki neden yazmıyorsun dedi va o gün bugündür Hıncal abi modunda takılıyor forumda

Aynı şey Vasfi içinde geçerli o da öyle like atıp geçiyordu xd

Yanlış hatırlıyorsun renktaş.
Yukarıda arkadaşın dediği doğru.
GSC efendisi rütbesindeydim sonra birilerinin bam teline bastığımız için o rütbeyi aldılar ondan sonra senin dediğin like moduna geçtim.

Mesele Terim veya 30 yaş üstü herhangi bir futbolcu olduğunda realiteyle bağlarını koparan bir renktaşımız. Ya da farklı bir boyuttan mesaj vermeye çalışıyor biz anlamıyoruz. Bir dünya hayal edin Çağlar'ı Tarık'ı Terim'in transfer ettiği...

Kendisi yabancı sistem! hocası getirilerek böyle bir... oluşumda o hocanın sağ kalabileceğini sanan azılı derece fatih terim düşmanıdır 8 şampiyonluk almış birinin büyüklüğünü anlayamamıştır. Ayrıca 2017/2018sezonunda terim bu takımı şampiyon yapsın bir daha eleştirmem tarzı laflar etmiştir şimdi görüyoruz. Mayıs ayında kaybolur yaz transfer dönemi ve kötü gidilen zamanda bir anda ortaya çıkar forumda önemli bir maçta sinerji yi düşürür. Durum bundan ibaret Kendisi bu ligde dönen pislikleri görmesine rağmen bir yabancı antrenörün bizi kurtaracağını düşünür Terimi sevenler objektif değil kabul ediyorum ama sende çok subjektifsin Ahmed sürekli olumsuz bakıyorsun her olaya gözlerin körelmiş önceki sayfalarda yazdığım mesajdan beri hala aynısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt