- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Önemsemiyorum. Önemseseydim yerdin küfrü. Yol al delikanlıçakal olduğunu kabul etmen takdire şayan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önemsemiyorum. Önemseseydim yerdin küfrü. Yol al delikanlıçakal olduğunu kabul etmen takdire şayan
küfür etsen ne olacak yav kendini ne sanıyon xdÖnemsemiyorum. Önemseseydim yerdin küfrü. Yol al delikanlı
Kes lanküfür etsen ne olacak yav kendini ne sanıyon xd
2dir gelip alıntılıyorsun yazma
kaşınıyorsun kaşırlarKes lan kepçük ağızlı bebe
Kaşımazsan adam değilsin. Hadi eyvkaşınıyorsun kaşırlar
değilim kaybolKaşımazsan adam değilsin. Hadi eyv
Ünsal berkeyi banlatmışsın ama sen duruyorsun @Uğur İz durum karşılıklı gibi ceza puanları mı farklıydı??? Bu konuda açıklama bekliyoruz gsc ahalisi olarak...değilim kaybol
ben hakaret etmedim kendisi ettiÜnsal berkeyi banlatmışsın ama sen duruyorsun @Uğur İz durum karşılıklı gibi ceza puanları mı farklıydı??? Bu konuda açıklama bekliyoruz gsc ahalisi olarak...
Bu arada nasılsın ünsal ne dedi de adamı banlattın? Zülfiyare mi dokundu? Ramazan nasıl gidiyor? Vesaire vesaire vesaire
Ünsal berkeyi banlatmışsın ama sen duruyorsun @Uğur İz durum karşılıklı gibi ceza puanları mı farklıydı??? Bu konuda açıklama bekliyoruz gsc ahalisi olarak...
Bu arada nasılsın ünsal ne dedi de adamı banlattın? Zülfiyare mi dokundu? Ramazan nasıl gidiyor? Vesaire vesaire vesaire
Ünsal lütfen senin sosyoekonomik durumunu hep merak etmişimdir bence sen benim çektiğim yokluğun 100de birini çekmeden solculuk kasan burjuva çocuğu gibi takılan orta sınıf delikanlısısın. Bence yakışıklı, karı kız peşinde bir alfasın ama hadi hayırlısı kendine uydurduğun bu emekçi tipolojisini mr.hydeın olarak kabul ediyor ve hürmetler ederek ufka doğru uzaklaşıyorum...ben hakaret etmedim kendisi etti
her şeye atlama
Ne diyorsun son postum hakkında başlıktaki büyük üstat:crushed:
senle laf dalaşımına girmeye gerek yok nasıl düşünmek istiyorsa öyle düşünÜnsal lütfen senin sosyoekonomik durumunu hep merak etmişimdir bence sen benim çektiğim yokluğun 100de birini çekmeden solculuk kasan burjuva çocuğu gibi takılan orta sınıf delikanlısısın. Bence yakışıklı, karı kız peşinde bir alfasın ama hadi hayırlısı kendine uydurduğun bu emekçi tipolojisini mr.hydeın olarak kabul ediyor ve hürmetler ederek ufka doğru uzaklaşıyorum...
Ne diyorsun son postum hakkında başlıktaki büyük üstat
Ben cevabımı aldım üstat hayırlı günler dilerim esen kalsenle laf dalaşımına girmeye gerek yok nasıl düşünmek istiyorsa öyle düşün![]()
Hangi açıdan üstadı azam? Yanlış öngörü mü ünsal yoldaş hakkında?yanlis tavir ve dusunceler icindesin ismail bey