ahmed arif kesen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unsalnan ilgili degil
uguru tagleyerek unsala karsi jurnalcilik girisimin fln bunlari gecelim unsal berkeyi tuzaga dusurmus ve galip cikmis gibi duruor.
Jurnalcililik mi :((( ayıp ettin üstat jurnal gizli yapılır fişlemedir aleni yazdık ki burada olmayan tek kişi var onun da lehine bir yaklaşım yani tagledin dediğin postun içinde ünsalı alıntılıyorum :)

Yakışıklı Ünsal

Kavga büyük
idealler zaten büyük
hoşgeldin a.arif keser
taşınacak yük büyük :tbr:

Ünsal berkeyi banlatmışsın ama sen duruyorsun @Uğur İz durum karşılıklı gibi ceza puanları mı farklıydı??? Bu konuda açıklama bekliyoruz gsc ahalisi olarak...

Bu arada nasılsın ünsal ne dedi de adamı banlattın? Zülfiyare mi dokundu? Ramazan nasıl gidiyor? Vesaire vesaire vesaire

Karşılıklı olan durumu açıklayıp, hangi hakla Uğur'u haksızlık yapmakla itham ettiğini de belirtirsen sevinirim. Zira cezanın onun kararı olduğunu nereden biliyorsun?

Ünsal lütfen senin sosyoekonomik durumunu hep merak etmişimdir bence sen benim çektiğim yokluğun 100de birini çekmeden solculuk kasan burjuva çocuğu gibi takılan orta sınıf delikanlısısın. Bence yakışıklı, karı kız peşinde bir alfasın ama hadi hayırlısı kendine uydurduğun bu emekçi tipolojisini mr.hydeın olarak kabul ediyor ve hürmetler ederek ufka doğru uzaklaşıyorum...

What Does hmm Mean? | Slang by Dictionary.com

Karşılıklı olan durumu açıklayıp, hangi hakla Uğur'u haksızlık yapmakla itham ettiğini de belirtirsen sevinirim. Zira cezanın onun kararı olduğunu nereden biliyorsun?
Yok bilmiyorum üstat cezalı kısmında adı yazıyor diye öyle yazdım. Karşılıklı durumu da görmedim ki moderatör düzenledi diyor ondan uğur olduğu varsayımını yaptım ne yazmış ceza puanından ötürü mü berkeninki fazla ünsalınki az diye sordum.

Az çok veri var elimde ;) neyse berkaycığım toparlanıp çıkacağım öpüyorum gözlerinden esen kal
yav ne verisi benle ilgili de sanki 20 senedir tanıyor gibi konuşuyon ağzını açınca
adam belki disk konya temsilcisi yav nasıl bu kadar iddalı konuşabiliyon sanki ömrünüz beraber geçmiş gibi hayret doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt