Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Adın soyadın da gerek hiç mi EFT gelmedi sana???banlatıyom 1 saat içinde hesabımda olsun para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adın soyadın da gerek hiç mi EFT gelmedi sana???banlatıyom 1 saat içinde hesabımda olsun para
iyi gibi, biraz kilo aldım, spor planı yapıyorum kendime
eft ne demekAdın soyadın da gerek hiç mi EFT gelmedi sana???
Forumdaki bir adamın Galatasarayı terketmesini nasıl takip edicen yav bu nasıl bir kafaYok hesabın uçmasıydı bir de genel olarak galatasaray terkiydi de neyse

Adın soyadın da gerek hiç mi EFT gelmedi sana???
kero databaseden sil beni ltfnForumdaki bir adamın Galatasarayı terketmesini nasıl takip edicen yav bu nasıl bir kafa![]()
ya işte edebildiğimiz kadar kendisi dedi fiyatım şu diye ben öyle olaya müdahil olmuştum ben başlatmadım yaniForumdaki bir adamın Galatasarayı terketmesini nasıl takip edicen yav bu nasıl bir kafa![]()
harbiden ne alaka anlamadım zaman kazanmaya çalışıyo galibaİsmail IBAN yeter. Berkay’ın IBAN’ını yazdın mı orada Berkay’ın adı yazar. Geçerli bir bahane bulalım sana böyle olmaz. Rezil oluyorsun.
Sen niye gidiyon Enver niye para veriyorkero databaseden sil beni ltfn
11 bin tl ver de 1 cimbomludan olmayalım kpaySen niye gidiyon Enver niye para veriyor
Ziraat hesabı atmışsa EFT olmaz havale olur, ismi de çıkar direkt İsocum.Adın soyadın da gerek hiç mi EFT gelmedi sana???
11 bin tl ver de 1 cimbomludan olmayalım kpay
ziraat katılımdan ziraat bankasına eft oluyosa öyle bankacılık sistemini seviyimZiraat hesabı atmışsa EFT olmaz havale olur, ismi de çıkar direkt İsocum.
Şimdi olay Berkayın forumdan gitmesi mi yoksa senin kendini tatmin etmen mi onu anlamadım. Galatasarayı bıraksa sana ne, forumu bıraksa sana ne, seni ilgilendiren neya işte edebildiğimiz kadar kendisi dedi fiyatım şu diye ben öyle olaya müdahil olmuştum ben başlatmadım yani
Yo hayır sen baya bilmiyorsun banka adı otomatik çıkar inan girdiğindeİsmail IBAN yeter. Berkay’ın IBAN’ını yazdın mı orada Berkay’ın adı yazar. Geçerli bir bahane bulalım sana böyle olmaz. Rezil oluyorsun.
Ziraat katılım başka banka üstatZiraat hesabı atmışsa EFT olmaz havale olur, ismi de çıkar direkt İsocum.