Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Biz eksiden geldik üstatemekçiye bak herkese 10 bin tl filan atıyor
300 binlik davaya giriyor
yokluk fln çekmiş
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz eksiden geldik üstatemekçiye bak herkese 10 bin tl filan atıyor
300 binlik davaya giriyor
yokluk fln çekmiş
![]()
Caymadım şartlı söyledim hem alacak hem burada olacak o ne demekIsmail sozunden cayarsa kac ay yiyecek
Yok oyle para veririm diye agalik yapip kacmak
yoo benim eftlerde de isim soyisim ilk harfi çıkıyor enpara yapıkrediYo hayır sen baya bilmiyorsun banka adı otomatik çıkar inan girdiğinde
Ad soyad çıkmaz sadece ipucu olarak ilk harfler çıkar ama normal eftlerde isim soy isim girersin
Forum kısmı çok musallat oluyor diyeydiŞimdi olay Berkayın forumdan gitmesi mi yoksa senin kendini tatmin etmen mi onu anlamadım. Galatasarayı bıraksa sana ne, forumu bıraksa sana ne, seni ilgilendiren ne
Yazdım onu ipucu ilk harfler çıkar diye senin adım soyadın ne at özeldenyoo benim eftlerde de isim soyisim ilk harfi çıkıyor enpara yapıkredi
Caymadım şartlı söyledim hem alacak hem burada olacak o ne demek
Öyleymiş hayri dedi sonraBerkay reis sağlam bir Fenerli çıksa da ortalık şenlense diyorum ben.
boş yapıyo işte ben daha napimHesabi sana vereyim diye 50 kere dedi herif
Yine girer ben de 50 kez dedim yönetim engel olabilir sadece diye ki benim değil onun teklifiHesabi sana vereyim diye 50 kere dedi herif
Yo hayır sen baya bilmiyorsun banka adı otomatik çıkar inan girdiğinde
Ad soyad çıkmaz sadece ipucu olarak ilk harfler çıkar ama normal eftlerde isim soy isim girersin
Saçma olsa da farklıymış Iban kodları, doğru.Ziraat katılım başka banka üstat
Havale aynı banka hesapları arasında olur ve isme gerek yoktur
Gsc ahalisi olarak Harsa uygun 1 ceza var mı aklınızdaIsmail sozunden cayarsa kac ay yiyecek
Yok oyle para veririm diye agalik yapip kacmak
Yok geri dönerİsmail laga luga yapma kendi kendini çürütüyorsun. Neyse özür dilerim haklısın ben bilmiyorum. Sen haklısın. Kısacası gerçek adı soyadı öğrenmene gerek yok. IBAN yeter. Yanlış iban endişen de olmasın bir iki rakam yanlış olursa para başkasına gitmez. Hatalı iban der. O yüzden gerçek ad soyadı bekleme yollayacaksan parayı yolla, yollamayacaksan başka bahane bulalım diyorum sana. Bahane bulmada yardımcı olurum sana. Rahat ol.
Görece yeni banka üstat ben mektup çalışıyorum ondanSaçma olsa da farklıymış Iban kodları, doğru.
eksik bi şey kaldı mı iso tc kimlik falan istiyon muGörece yeni banka üstat ben mektup çalışıyorum ondan
Yok geri döner
Bahanem yok şartım geçerli enayi yerine ne diye konayım
Yok gerek yok bunla EFT olur bir de özeldekiyle ama esas şart yok boşuna afişe etme diye ondan dedim onay vermiyorlareksik bi şey kaldı mı iso tc kimlik falan istiyon mu
Gsc ahalisi olarak Harsa uygun 1 ceza var mı aklınızda
Yok gscnin Troykası mutabık kalacak daha önce de konuştukBurada iş @Keramettin TANRIVERDİ nin hakemliğine kalmış. Berkay’ı takip edecek. Ya da bir saniye keramettin’i yormaya gerek yok.
abv @Mehmet Eroğlu sen takip et; seversin!!!