Ahmet Ağaoğlu: "Yusuf Yazıcı için Lille'den gelen teklifi reddettik"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
48528

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT Spor'da katıldığı programda Yusuf Yazıcı için Ligue 1 ekiplerinden Lille'in yaptığı transfer teklifinin reddedildiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Lille'in, 22 yaşındaki oyuncu için 12 milyon euro'luk bir teklif yaptığı da belirtilmişti.

Adı sıkça Avrupa kulüpleri ile geçen Yusuf, 2018-19 sezonunda Trabzonspor forması ile çıktığı 30 lig maçında 4 gol atıp 2 de asist yapmayı başardı.

belhanda+diagneyi toplamda 25m euroya satıp yusuf yazıcı abdülkadir ömür paketi yapalım

Yusuf+Abdiyi avrupaya adam basi 15-17 arasi satar. Biz almayi istersek toplam 40 ister

Niye bu çocuklara adam gibi teklif gelmiyor anlamıyorum. Lille ne ki zaten gitmesinler.

az falan denıyoırda cidden çok daha fazlasına gitme ihtimali varmı bu cocğun yada diğerının

Yusuf adına üzüldüm, umarım iyi teklif gelir de yurt dışına çıkar.

3 sene sonra Avni Aker'de yuhalanacak adam için 12 milyon euroluk teklif gelmiş hem çocuğun futbol hayatını bitiriyor hem de borç batağındaki Trabzon'u.

Yusuf ile Abdulkadir büyük balonlar, TS küçücük camia olmasına rağmen iyi algı kastı 2-3 yıldır.

2-3 sene sonra bu iki futbolcu da Alanyaspor falan o tarz takımlara gider.

Pek inandırıcı gelmedi,borç batağındaki kulübün 80m tl civarındaki teklifi geri çevireceğini sanmıyorum. Avrupa kulüplerinden bu fiyattan fazlası da gelmez zaten.

yusuf en az 20 eder, muhtemelen cenkin transfer rekoru kirilabilir

Geri
Üst Alt