Ahmet Ağaoğlu: "Yusuf Yazıcı, ısrarla gitmek istediğini beyan etti"

ts zorluk çıkararak doğru iş yapmıyor. Bu olay sadece Yusuf ile kalmaz bundan sonra alt yapılarından çıkan bütün oyuncular bizim hayırsızlar gibi erkenden kaçmaya yeltenecektir. O yüzden Yusuf'u da üzmeden gerekirse 2-3 az alıp satsınlar. Türk futbolunun da önünü kapatmasınlar.

"Ancak Lille kulübü de yırtık 5 euroları bantla yapıştıran bir kulüp."

Lille kulübünün yerinde olsam transferden vazgeçerdim güzel bir açıklamada çakardım gelişine. Böyle kulüp mü yönetilir?

Fransiz basinina göre 17 milyon teklif yapmislar. Burdan birde 10% falan pay cikartabilirlerse artik satsinlar adami.

Başkanlarının üslubu sıkıntılı ve doğru değil.Ancak lafa gelince ben Ts nin çocuğuyum,ben şöyle Galatasaray’lıyım böyle fenerliyim bu söylemlerin doğru olmadığını görüp olaylara romantik bakmamalı.Herkes önce kendini düşünür.Gitmek istemesi gayet doğal ve bence haklı.Ama tekrar söylüyorum sürkli her konuşmasında biz evladıyız muhabbeti yapanları taşla sopayla kovalamak lazım.

18 yaşında çocuklarla kurtuluş savaşında mücadele ediyordun ya...

3 kuruş para görünce nasıl ahkam kesmeye başladın..
Derdin tamamen para şov yapma..

De haydi git yoluna vazgeçtim sana sövmeyeceğim

Ne çok abartıldı yahu, 2-3 sene sonra 1. lig takımlarından birinde oynayacak bir adam sırf yandan siyasi partinin takımında diye. Üf

yusuf 15 milyon € edecek kapasitede biri değil. avrupa liginde bile oynamamış birisi için trabzon çok para istiyor.

türk liginde bile çok ciddi fark yaratamadı sonuçta. tamam kumaşı iyi ama dediğim gibi 15 edecek bi kapasitesi yok bence.

abdülkadir>yusuf

Geri
Üst Alt