ahmet ağaoğlu

Hain golfcu

Ahmet Ağaoğlu: "Fransa'yı 2-0 yenen Milli Takım'da ligi şampiyon bitiren takımdan tek bir futbolcu yokken, ben de kenardan izleyen bir Trabzonsporlu olarak kendi takımımla gurur duydum."

Birinizde biraz adam olun...
Gururdan falan bahsediyor ama kupasini calan zatla kendi stadinda pozlar veren bu degilmiydi

Bu şoparın Galatasaray'la derdi ne, küçükken topu Florya'ya mı kaçmış? Yoksa hala ''şampiyon'' kadrolarını bedavaya üstümüze geçirdik diye onun acısını mı yaşamakta? Sen Galatasaray'a laf atana kadar git Uefa'ca onaylanmış şampiyonluğunun kupasının peşine düş. Onursuz herif.

Ahmet Ağaoğlu: "3-1'lik Galatasaray maçını kazansaydık şampiyonduk. Hakem o maçı katletti. Biz kimseye 'Önümüzü süpürün' demedik"

Lol

ağaoğlu yusuf ve abdülkadiri satmasın, onlarda sözleşme uzatmazlar gene bedavaya çökeriz

Kardeşin ne olduğunu bilmesek bunları kardeş kulüp diye yutturacaklar bize.

Aklın sıra her başarısız spor yöneticisi gibi GALATASARAY'a laf atarak taraftarını kekliyor.
Taraftar gözünde,Yeni başarısızlıklarına şimdiden yer açıyor.

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

ekonomi bakanı berat albayrak, bankalar birliği ile görüştü ve ilk yapılandırma trabzonspor’a yapıldı.

ahmet ağaoğlu: “berat başkanımız sonrası 200 milyon tl elimize geçti ve ödeme yaptık. şükranlarımı sunuyorum.” (61saat)

Geri
Üst Alt