Ahmet Bulut: "Mourinho Türkiye'de çalışmak istiyor"

Buğra Ay

10 Numara!
Türkiye'de ve Avrupa'da forma giyen bir çok oyuncunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut, Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho için ilginç bir iddiayı dile getirdi. Bulut, Portekizli teknik adamın 3-4 sezon sonra Türkiye'de bir takım çalıştırmak istediğini ifade etti.

"Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho İstanbul'da teknik direktörlük yapmak istiyor" Bu sözler Portekizli teknik adamın menajeri Jorge Mendes'in Türkiye'deki temsilciliğini yapan Ahmet Bulut'a ait. Bulut, Mourinho'nun Türk futbolunu yakından takip ettiğini ve 3-4 sene sonra Türkiye'de bir takımı çalıştırmak istediğini söyledi.

Bulut, Türkiye'de ve dünyada yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının dünya kupasının ardından hareketleneceğini söyledi.

Bulut, transfer piyasında önemli rol oynayan 4 büyük menajer ile anlaşma imzaladığını ifade etti. Ahmet Bulut, son yıllarda Türk futbolonun Avrupa'da saygınlığının artığını ve ülke futboluna bakışın değiştiğini sözlerine ekledi.

geleceği adres belli gerçekten türkiyeyi düşünüyorsa şimdiden hayırlı olsun

3 ay sonra istifa diye bağırırız onun başarılı olabilmesi için gereken ortam yok burda oyuncu kadrosu zaten başta rezalet yabancı sınırı ile felan

Aziz isterse alır.

Bir röportajında her ülkede şampiyonluk yaşamak istediğini söylemişti. Neden olmasın gelir bir gün elbet.

Bu adama soru sormuslardı basın toplantısında Türkiye'de çalışmak istermisiniz diye,o da ben profesyonelim şartlara bakarım neden olmasın demişti,ciddi transfer bütçesi ve maddi özgürlük tanırsan getirebilirsin bu adamı...

Galatasaray'a gelse iki gün sonra imparator diye bağırmaya başlar taraftar. Zaten sivri dilli Galatasaray'ı, taraftarı falan ufacık eleştirir, dürüst ve doğru konuşursa yandı. Yormasın boşuna uğramasın bile buralara.

çöp mancını gitsin sne gel be şu forumdaki futbol cahilleride taktik görsün biraz

valla bizim taraftar mourinho falan anlamaz daha ilk sezonda istifa diye bağırır aynı Manciniye yapıldığı gibi

Galatasaray'da başarılı olabilecek bir teknik direktör değil.

Galatasaray başarılı olduğu her sezon atak futbolu oynamıştır.

Defans futbolunu taktik edinen teknik direktörler bizde hep başarısız oldular.

Mourinho gerek karakter, gerek oyun sistemiyle tam Fenerbahçe'ye uygun bir adam.

Gelsin gelsin hazard ile beraber gelsinler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mourinho gerek karakter, gerek oyun sistemiyle tam Fenerbahçe'ye uygun bir adam.

Yazdığın ilk satırı görünce aklıma Lucescu geldi ve satırı boldlayıp bir şeyler yazayım dedim. Sonra 2. satırı okuyunca onu da boldlayayım dedim, zira Lucescu'nun ikinci sezonunda, o rezil kadroyla yaptıklarını hatırlatmak istedim. Ama son satırı görünce hepsinden vazgeçtim :)

Mourinho'yu Yılmaz Vural 'a karşı akıl oyunları yaparken görmek isterim.

Okudukça monitör kırıldı sonra pc kasasından kıvılcımlar çıktı son cümleyle sigortalar attı evde.

ne yaptın Emre? :D

Geri
Üst Alt