Ahmet Bulut: "Sorun Falcao ile alakalı değil"

Bulut ve mendes ikilisine kesinlikle bulaşmamak gerekiyordu.
Kargalari,pahalı ve yaşlı transferler ile bitirdiler.
Sıra bizi bitirmeye geldi.

Bana kalirsa ne ben yedder nede mariano diaz hic biri falcaonun yerini doldurmaz ozaman asla gelmeyecek mi

Kulubu birakmiyor iste hadi kapatalim Falcao hayalini direk B planina gecmek lazim, hatta bundan sonra gecen her dakika malliktir bu saatten sonra. Dunyada Falcao'dan baska santrafor mu kalmadi?

Kulubu birakmiyor iste hadi kapatalim Falcao hayalini direk B planina gecmek lazim hatta gecen her dakika malliktir bu dakikadan sonra. Dunyada Falcao'dan baska santrafor mu kalmadi?
B planı Monaco ve Falcao’ya teşekkür etmek ve Diagne çok iyi çocuktur açıklaması yapmak.

Gurrpegi haric butun duyumcular patladı. Gelip burada şu bu diye savunmayın bir daha. Falcao konusunda en dogru bilgi akışını gurrpegi sagladı.

Bu arada bu iş olmayacak gibi. Zamana yayıp yildıracaklar galiba.

Hadi Monaco yerine bir forvet almadi diyelim, ya da son gunlerde Falcao'yu birakmadilar, B planiniz yok mu be kardesim?

Defolsun gitsin.

O resim olayından sonra ben monaco yoneticisi olsam bende boyle bir yol izlerdim.

Is bilmeyen adamlarla falcaoları getirmeye calisiyoruz. Ne sneijder ne drogba transferi bu kdr surmemisti diye hatirliyorum ben.

Kulubu birakmiyor iste hadi kapatalim Falcao hayalini direk B planina gecmek lazim, hatta bundan sonra gecen her dakika malliktir bu dakikadan sonra. Dunyada Falcao'dan baska santrafor mu kalmadi?
Bizim yönetime göre kalmadı. Bunlar hersene aynı şeyi yapıp hiç ders almıyorlar. Geçen yaz modeste, devre arası alan pato şimfi falcao. B planı diye bişey yok bunlarda

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt