Ahmet Bulut'tan Galatasaray'a Dava!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1522313928890.webp

Menajer Ahmet Bulut, transferlerden yaklaşık olarak alacağı olan 2 milyon Euro'yu tahsil etmek için Galatasaray'a dava açıyor.

FutbolArena Özel - Geçtiğimiz günlerde alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile Galatasaray'a dava açan Selçuk İnan'ın menajerinden sonra Arda Turan gibi bir çok önemli futbolcunun menajerliğini yürüten Ahmet Bulut'ta Galatasaray'a dava açtı.

Ahmet Bulut'tan son dakika Galatasaray'a dava

Menajer Ahmet Bulut, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda ve Bruma transferlerinden alacağı olan 2 milyon Euro'yu tahsil etmek için Galatasaray'a dava açıyor. Geçtiğimiz hafta 2016 ve 2017 sezonundan alacakları olduğu için menajer Batur Altıparmak'ın açtığı dava gündem olmuştu. Sezon başında Sofiane Feghouli, Younes Belhanda ve Bruma'nın Leipzig'e olan transferinden ötürü toplam 2 milyon Euro'ya yakın alacağı olan Ahmet Bulut'un da parasının ödenmediği gerekçesi ile hukuki yollara başvurduğu öğrenildi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz geçtiğimiz gün yaptığı açıklamda Galatasaray'a karşı yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmayız diyerek menajerlere gözdağı vermişti.

Ardanın meneceri değil mi bu ?

Bruma ne alaka? Gerizekali Dursun Brumayi satmak icin aracilik mi aramis

Klubun surekli birilerine borcluluk kaderini degistirecekse bu tip davalar hayirlidir

Vadesi gecip odenmemis borclari kast ediyorum

Şimdi ben şunu anlayamıyorum, anlamıyorum kısmını artık geçtim de.

Bu kulüp borsaya açık, kime ne para ödenecekse bu belli, kime ne ödendiyse bu da belli, Dursun denilen adam yönetimdeyken ve bu divan kurulu vs sürekli toplanıyorken neden kimse çıkıp da uçan kuşa borcumuz var demedi? Bunun amacı nedir?

Her yıl yapılan ibra toplantılarında bu adam nasıl ibra edilmiştir, bu adam bunca parayı ne yapmıştır, nasıl borcu böyle ütopik seviyelere takımı da dibe batırarak çıkarmıştır?

Kral çıplak diyecek kimse mi yok, yoksa bizi mi çok gerizekalı görüyorlar?

Ulan dursun

Menajer komisyonu 3 oyuncu da 2 milyon euro olmamali,Kim bilir kimlerin cebine girecek

Bu herifi kulübün başına musallat etmeyin demiştik.

Bu herifi kulübün başına musallat etmeyin demiştik.

Maalesef kulübün başına hayrettinin yedeği olarak musallat oldu öyle ki kovduk isviçre'ye gidiyorum deyip okan buruk-hakan ünsal ve emre belözoğlu ile ev tuttu beraber yaşamaya başladı sırf floryaya yakın olmak truva atlığını icra etmek için zeytinburnuna transfer oldu o gün bugündür kendisi galatasaray'ı soyar karşı çıkan yöneticileri de taraftarın önüne atıp kovar (bkz.cüneyt tanman)...

Yani yeni değil yaklaşık 30 senedir iliğimizi kurutur sonra da gider alem yapar...

Feghouli ve Belhanda'ya zaten başka kimsenin veremeyeceği parayı verdik. Bruma da zaten neredeyse bedayaya gitti.
Ne faydası vardı bunun şimdi?

Avrupaya katılamamız için hepsi devreye girdiler. Hem bu yönetime darbe vurmak istiyorlar hemde UCL ye 8jk kulübünü göndermek istiyorlar. Medyada 8jklilerin GS'ye ceza geliyor cığırtkanlığı yapmasının bir sebebi de bu. Dursun'un amacı da tekrar başkan olup kulübün tüm kaynaklarını tüketip yabancı sermayeye sattırıp komisyon götürebilmek.

Kulübümüzü şöyle yavşakların ağzına sakız ediyorlar ya yazık gerçekten.

Yatacak yerin yok HAIN Dursun.

sent via GSC

Parayi alan degil veren kabahatlidir . Bu adamla is yapmasan senden bir para kazanabilir mi ? Gitsin baska klupleri soysun

Menejer mevzusu yurt disinda bizde oldugundan daha da buyuk bela , ama oyunculara klupler muhtac kaldiklari icin , milyonlarca euro baglayacak olduklari adamlarin aracilarina da 10% u cok gormuyorlar

Ama ekonomi cok buyudugu icin rakamlar ucmus durumda

Geri
Üst Alt