Ahmet Bulut'tan Galatasaray'a Dava!

Besiktas'tan 20 milyon avro alicagi olan bu sahsiyetin simdi 2milyon icin artistlik yapmasi son derece serefsizliktir.

Ver parasini sustur , bir daha da is yapma , yapmayacagini da acikla ve boylece diger menejerlerde de farkindalik yarat

ama borclu kalma , borclu kaldigin surece haksiz pozisyondasin cunku davaliksin

Parayi alan degil veren kabahatlidir . Bu adamla is yapmasan senden bir para kazanabilir mi ? Gitsin baska klupleri soysun

Menejer mevzusu yurt disinda bizde oldugundan daha da buyuk bela , ama oyunculara klupler muhtac kaldiklari icin , milyonlarca euro baglayacak olduklari adamlarin aracilarina da 10% u cok gormuyorlar

Ama ekonomi cok buyudugu icin rakamlar ucmus durumda

Yerli oyuncu almazsan bu adamı bypass edebilirsin sadece...Biti kanlanan tüm yerliler ya bunun resmi şirketinde ya da paravan menajer şirketlerinde kayıtlı. Yabancı sınırlaması konusunda siyasi baskılardan çok bu menajerlerin medya mensuplarına 3-5 (hangi para biriminde ve kaçlık deste olduğu size kalmış :) ) ateşlemesiyle alakalı. Hatırlarsanız rıdvan dilmen röportajına kadar sanki ertesi gün yabancı sınırlaması geliyormuş gibi goygoy yapılıyordu tayyip erdoğan seçime kadar yok deyince hepsinin süngüsü düşmüştü işte odakların başı bu zat...

yabanci oyuncu meselesi ile erdoganin alakasi neydi ? orasini hatirlamiyorum , tff bu konudaki karari inceleme, ve onceki kararlarin sonuclarini degerlendirerek verir zaten , siyasetle ne ilgisi var yabanci oyuncu isinin ?

baglantiyi kuramadim

yabanci oyuncu meselesi ile erdoganin alakasi neydi ? orasini hatirlamiyorum , tff bu konudaki karari inceleme, ve onceki kararlarin sonuclarini degerlendirerek verir zaten , siyasetle ne ilgisi var yabanci oyuncu isinin ?

baglantiyi kuramadim

Binali Yıldırım-Hanım kapa televizyonu bey galatasarayda türk yokmuş dedi

akif çağatay kılıç-camiadan yabancı oyuncu sayısıyla alakalı tepkiler var

halefi osman aşkın bak-bu konuda değerlendirmeler olacak

rıdvan dilmen-aldığım duyumlara göre ki röportaj gerçekleştireceğiz inşallah büyüklerimiz de yabancı sayısından rahatsız

lucescu-oynatacak futbolcu bulamıyorum buna birisi el atmalı

ve benzeri yüzlerce açıklamanın menşei tayyip erdoğan deniliyordu ahmet bulut çıktı erdoğan 2019'a kadar millet sözleşme yapmış sonra bakılır değerlendirilir deyince. Buna algı operasyonu diyoruz baş operatör de ahmet bulut.

Parasını verememen için sana borç takıp borcunu tahsil etmiyor sen sadece 2 milyon euro borcumuz mu olduğunu sanıyorsun ahmet bulut'a? Bunları dursun özbek'e de yaptı gidip podolski'yi aldığında eyvah dedi portföyümden çıkıyorlar grosskreutzu engelleyen de bunlardı...Sonra cüneyt tanman kovuldu dursun özbek yola geldi. Aynısını mustafa cengize de yapacaklar...ben söyleyeyim kayıda girsin de...

Bruma yı hem ucuza sattık hemde üstüne komisyonunuda biz mi vericez bir çömelmediğimiz kalmış anlaşılan

Komisyoncu dursun un marifetleri.

GSCimbom Mobile App

özellikle bu adam,büyük kulüplerini anasını aglattı tek kelimeyle bizim kulüplerde sıyırıp yattılar bu kansızın önüne

özellikle bu adam,büyük kulüplerini anasını aglattı tek kelimeyle bizim kulüplerde sıyırıp yattılar bu kansızın önüne

Doğru ama sence marcelolar, dembabalar, cenkler, aboubacarlar, gomezler, gökhanlar (hem töre hem gönül), atınçlar, canerler, lensler, semihler (bizimki), larinler sence o paralar eder mi? etse de bizim takımlara sıfıra gelip giderken de onlarca trilyon kazandırır mı :)

Tüm bunlar kara para aklama ve algı operasyonu. evrakta sahteciliğin karşısında batık kulüplerden adamın talep ettiği ücretler bunlar. Yoksa bana kimse cüneyt tanman'ın 5 milyon euroya kadar gomez için fiyat çıkıp ardından bjk'ye sıfır euroya gittiğini anlatamaz yahut atınç denen kavağın, 5 milyon euroya leipzige gerçekten gidip senei devriyesi gelmeden beşiktaşa sıfır euroya döndüğünü de...Tıpkı emenike'nin 13 milyon euroya hapisten kaçmak ve bilançoyu düzeltmek için emenikeyi 10 milyon euroya verip 13 milyona almak gibi.

Bizim taraftarlar da zannediyor ki gerçekten ucuza alıp pahallıya futbolcu satılır, bilgisayar oyunları gerçek, kirala bonservis verme yahut 5-6 milyon euroya genç bul 15-20'e sat bunların hepsi yalan dolan gerçek olsaydı benfica-porto iflas etmiş olmazdı :) bir durup düşünmek lazım

bize bonservisi elinde olan yıldız oyuncular lazım böyle ahmet bulut tipi at hırsızlarının portföyü değil bize dünya kupası kariyeri olan milliler gerek...hani nerede derseniz, robbenler...riberyler....badstuberler....chielliniler...kadronu 30lardan 23lere çek biraz fazla maaş ver 2-3 yerine 4-5 milyon euro bakalım %65 vergiye mi yoksa %15 vergiye mi geliyor bu dünya yıldızları :) Haa ama o zaman bu adamlara ihtiyaç kalmaz di mi?

kanit yoksa bu konusmalar forum sohbeti olarak kalir ,defterler duzgun ki yapabiliyorlar . yurt disindaki klupleri de tff denetleyemez elbet

kanit yoksa bu konusmalar forum sohbeti olarak kalir ,defterler duzgun ki yapabiliyorlar . yurt disindaki klupleri de tff denetleyemez elbet

zaten ondan adam muteber kulüpleri hayali paralarla kalkındırıyor :) ee bunun da bir bedeli olacak beşiktaşın 30 trilyon muaccel borcu var deniyor buna peki niye bu onları dava etmiyor da bizi ediyor? Adam onları kitlemiş bizi elden kaçırmak istemiyor bizim kaçma ihtimalimiz belirince tehditle bizi tutuyor daha diyecek ki size belhandayı 10 milyon euroya satarım bir oturun bir beni ihya edin yeni boşanıyorum nafaka tazminat ben de size iyi gelirim uefa ffp filan ha :)

onun için verin parasını kurtulun diyemezsin ne zaman ki dünya kupası geçmişi olmayan yabancı almayız ancak o zaman bu kan emicilerden kurtuluruz ne zaman ki türkiye doğumlu türk almaz gurbetçi ve altyapı kovalarız o zaman bunların tezgahını dağıtırız yoksa elin mahkum...nereye kadar? porto ve benfica gibi on yıllarca bunlar büyük kulüp brezilyadan 5'e alıp avrupaya 20'ye satıyorlar diye övülen her ne hikmetse iflas eden kulüpler gibi moratoryum ilan edene kadar....

Bu herifin her pozu da capslik yaw.garip bir adam

Suc bu serefsizde degil bununla calisanda

Dursun yönetiminin yedigi haram lokmalar elbet bir yerlerden cikar

ahmet bulutla calisan adami almazsin olur biter

tüm yerliler portföyünde resmi yahut ahpabında...türk takımlarının geçmişte ilgilendiği ne kadar yabancı varsa da aynı sene içinde türkiye haklarını alıyor belhandayı fener istedi diye o zaman almıştı son talihli biz olduk...Adam ekmek kapısı olarak görüyor 4 büyükleri yok etmeye iliğini somurmaya ant içmiş özellikle sen yeteneksizsin bir kalecisin galatasarayda futbolcu olacak kapasitede değilsin seni gönderiyoruz dedikleri için galatasaraylı yönetici ve başkanları kendine düşman edinmiş sırasıyla, yurdaşen karahasan-ergün gürsoy-adnan polat-cüneyt tanman-levent nazifoğlu ve alper narman benim şimdiye kadar bildiğim ve şu an aklıma gelenlerden kendisinin ayağını kaydırdıkları...

Üç kuruşluk adamlara çok malzeme verir hale geldik..

Bu heriften acilen kurtulmak lazım.
Hatta başkan izzat çıkıp bir saha nununla calismayacagiz diye açıklama yapmalı.
Bize şimdiye kadar faydası hiç olmadı zararları saymakla bitmez.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Geri
Üst Alt