Ahmet Çakar: "Avcı'nın ayağını kaydırıp Terim'i getirdiler"

Süleyman Yıldız

Ulubatlı Souness
[h=2]Yorumcu Ahmet Çakar, "Fatih Terim milli takımın başına belirli kulisler ile geldi. Abdullah Avcı'nın nasıl ayağı kaydırıldı, çıkıp açıklasınlar" dedi.[/h]Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programın yorumcusu Ahmet Çakar, Fatih Terim'in belirli kulisler ile A Milli Takım'ın başına geldiğini ve bu durumu Rıdvan Dilmen'in de bildiğini iddia etti.
Terim'den başarı beklenmesinin gayet normal olduğunu ifade eden Çakar, "Fatih Terim oraya belirli kulisler ile geldi. Abdullah Avcı'nın nasıl ayağı kaydırıldı, çıkıp açıklasınlar. Rıdvan Dilmen'in de bilgisi var, çünkü o bana söyledi" dedi.
Fatih Terim'in Letonya maçı öncesindeki basın toplantısında söylediği, "Gidersek gideriz, gidemezsek gidemeyiz' sözlerine de tepki gösteren Çakar, şöyle konuştu:
"Fatih Terim'in 'Gidersek gideriz, gidemezsek gidemeyiz' sözlerini kabullenemiyorum. Fatih hocanın aldığı para helal olsun ama yılda 4 milyon Euro kazanıyorsan ben senden başarı beklerim. Köy takımlarına yeniliyorsan ben senden hesap sorarım. 77 milyonun canı acıyor Fatih hoca."

Ahmet Çakar: "Avcı'nın ayağını kaydırıp Terim'i getirdiler" - Hürriyet Futbol

Bunu bilmeyen yok zaten...

Bunlarin söylenmesi de iyi oluyor...

herkesin maskesi düsüyor yavas yavas :)

bugün kazanirsak bunlarin hepsi unutulur
günlük yasiyoruz biz
ft kahraman olur yine
bos isler yani

Sinan galatasaraya operasyon yapıldı bir taşla iki kuş vuruldu diyor bunların amacı ne milli takım ne ülke sadece bizi engellemekti bu yüzden bugün letonyaliyim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Letonya maçı herhalde en fazla berabere biter.

yaw he he... fatih terim avcıya selçuk en formda olduğu zaman milli takıma alma dedi.. boktan kadroları da avcı çıkarmadı zaten

avcı kaymıştı çoktan zaten
saçma sapan konulara gerek yok
avcının başarılı olduğunu düşünen varmı ?
terimde aynı şekilde başarısız

Türk futbolundaki pislikler(YD,AY,büyük ayı,ırkçı,küçük ayı+siyasi müdahaleler) temizlenmediği sürece ne milli takım ne Türk takımları başarılı olamaz

avcı kaymıştı çoktan zaten
saçma sapan konulara gerek yok
avcının başarılı olduğunu düşünen varmı ?
terimde aynı şekilde başarısız

Türk futbolundaki pislikler(YD,AY,büyük ayı,ırkçı,küçük ayı+siyasi müdahaleler) temizlenmediği sürece ne milli takım ne Türk takımları başarılı olamaz
Büyük ayı ile küçük ayı kim :D Birisi kesin Volkan zaten.

I am the one who knocks!

Leş kargaları üşüştü yine.

Değer miydi hocam?

Reddedip herkesin efsanesi olduğunu kanıtlayacaktın.

Ben hala seni seviyorum, ama sevmeyene de bir şey diyemiyorsam bugün şu an başında olduğun ''yeni'' sosu ile bulanmış milli takım yüzünden.

Milli Takım olayı büyütülecek bir olay değildir. Hele spor konusunda en ufak bir altyapı çalışması dahi olmayan bir ülke için hiç değildir. Düşük ücretli adamın tekini getireceksin kafasına göre takılacak, başarı zorunluluğu olmayacak. Eğer sen olaya vatan millet meselesi gibi bakıp gereğinden kat be kat fazla önem verirsen, bunun için de tomarla para alırsan en ufak başarısızlığına bile tahammül olmaz.

Şu saatten sonra hangi takıma karşı olursa olsun, ister içeride ister deplasmanda galibiyet dışında alınacak her sonuç başarısızlıktır. Hollanda'da buna dahil. Avcı Hollanda'yı resmen elinden kaçırmıştı deplasmanda ama yerin dibine sokulmuştu. Madem sen daha iyisin, madem gözünle taktiği değiştirebiliyorsun, o zaman yeneceksin. Hiç öyle eldeki malzeme buydu, rüzgar tersten esti falan diye gazel okumasınlar. Milli Takım olayını bu kadar ölüm kalım meselesi gibi gösteriyorsan, o başarıyı getirmek zorundasın.

Çakar daha açık olmalı , Avcı'nın ayağının kaydırıldığı zaten bilinen birşey , Ahmet Çakar eğer biliyorsa özellikle tarih vermeli , 2013 Mayıs'ından itibaren olan biteni açıklamalı !

Avcı başarılı değildi.Ama kadro çok kötü td ile çözülecek iş değil bu. Teknik direktörlerin elinde sihirli değnek yok sonuçta.
Herkes Selçuk'u överken onun nasıl bir futbolcu olduğunu,düşüşte olduğunu herkesten önce çözen ileri görüşlü bir adam:k19:

Manchester United maçında Galatasaray şike yaptı diyip sonra da Galatasaray' a tazminat ödemek zorunda kalan bir adamın sözlerini ben hiç ciddiye almam.

Avcı başarılı değildi.Ama kadro çok kötü td ile çözülecek iş değil bu. Teknik direktörlerin elinde sihirli değnek yok sonuçta.
Herkes Selçuk'u överken onun nasıl bir futbolcu olduğunu,düşüşte olduğunu herkesten önce çözen ileri görüşlü bir adam:k19:
Adama iyi sövüyordu tüm ülke Selçuku niye oynatmıyor diye. Adam gerçekten ileri görüşlüymüş :D

I am the one who knocks!

Ahmet Çakar ve sallama haberleri çok ilgi görüyor forumda.

GT-I9300 Tapatalk

ne alakasi var arkadasim, selcuk o zamanlar cok formdaydi...

hadi diyelim selcuk düsüsteydi, peki onun yerine oynattigi alper potuk-mehmet topal-mehmet ekici vs cok mu basariliydi sanki?! :)

hadi diyelim selcuk düsüsteydi, peki onun yerine oynattigi alper potuk-mehmet topal-mehmet ekici vs cok mu basariliydi sanki?! :)
Kadromuz kötü diye uzun zamandır söylüyorum zaten.

Ben de dahil ülkede ki herkes Selçuk xavi yakıştırması yaparken adam beğenmiyordu ve uzun vade de haklı çıktı bence.
Ki Selçuk en formda olduğu zamanlar da bile CL için örneğin çok sıradan bir oyuncuydu.
Biz gözümüz de büyüttük sadece.

Selçuk o dönem hiç formda değildi , bir önceki sezonun kredisini tüketiyordu. Milli takımda zaten oynamıyordu , Galatasaray'daki kötü oyunu da önce Hamit'e sonra Melo'nun formsuzluğuna en sonda Sneijder'e bağlandı. Hatta Drogba'nın frikikleri kullanmasına bile uzandı

Geri
Üst Alt