Ahmet Çakar: ''Galatasaray'ın tur şansı %0'dır''

Cakar ekran basinda ortaligi karistiriyor, Emre forumda.

Bunu neye göre söyledigini de yazsaydin keske.. Yoksa normalde tur sansi 25-30 arasi dedi.

Yarın öğlen sorsanız %20 der , yaşlılık böyle bir şey.

neyse iyi taraflarıda var Ümit %1 diyordu elersek kıvırır %1 ihtimal gerçekleşti der kurtulur

Çakar ne yapacak çok merak ediyorum

bizim klinikteki Mr'ı satıyorum. :D

bu hirbolar hala akillanmadilar.ulan dunyadaki her kes bilirki futboldan anlayan Galatasaray kadrosuyla Chelsea kadrosu bir olacak degil.Onlarin yasli diye gonderdigi oyhuncudan Galatasaray tur icin medet umuyor.Ayrica kendi sahasinda 1-1 bitmis bir macin ikinci ayagina gidiyorsun bunlarin hepsi tamam.Yani sansin buyuk kisimi Chelsededir kabul ediyorum.

Ama Galatasaraya %0 vermek ne demekdir? serefsizsin sen Ahmet Cakar demekdir.Galatasaraydan konustuklarini unutuyorlar.

Olayi bilmeden atladiniz. Emre hepinizi yanlis yönlendiriyor ya neyse. Adam birsey anlatmaya calisiyor.

Bütün totemler tutuyor. Fenerli bi arkadaşım var onada yarın chelsea formasını giydirdim mi tamamdır :D

Bunlar ekip olarak ne dese tersi çıkıyor. Rasim , ilk maç öncesi Benfica tır gibi geçer dedi, Fener 1-0 yendi sonra bu maça aldanıp rövanşta da Fener paspas yapar dedi.Sonuç malum :asd:

[attachment=8741:upload_2014-3-17_23-50-28.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-3-17_23-50-28.webp
    upload_2014-3-17_23-50-28.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 139
Evi,arabayı satın Galatasaray'a basın.Tur hayırlı olsun :D

Gecenin geleneksel trolünü de aldık. Artık yatabiliriz. Hadi hayırlı geceler hepinize.

Yarın Zafer Günü..

Önce 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi.

Sonra Galatasaray'ın Chelsea Zaferi...

Ardından da bu trollere karşı zaferimiz olacak inşallah... :tiphat:

sorun bakalım turu geçersek bikini giyecek miymiş

Çeyrek finalde A.madrid gelse bari.Nasılsa geçtik bu turu.Tşkler bikini ahmet.

Toroğlu'unun bizim hakımızdaki acıklamayı okuyun o zaman anlarsınız bu sıfırı.

Geri
Üst Alt