Ahmet Çakar: "Türk Futbolu 9 Şubat’ı asla unutmayacak"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' programında adeta ateş püskürdü....

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcusu Ahmet Çakar, Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu…

İŞTE AHMET ÇAKAR’IN BEYAZ TV’DE YAYINLANAN BEYAZ FUTBOL PROGRAMINDA YAPTIĞI AÇIKLAMALAR:

“Bu hatalar benim kafamda sıkıntı yarattı. Zaten bu sıkıntı bir kaç haftadır benim kafamdaydı. Bu sıkıntı benim kafamı kemiriyor. Türk Futbolu 9 Şubat’ı asla unutmayacak. Baronlar istedi, tetikçiler vurdu.Kahrolsun kapitalizm. Kahrolsun baronlar. Fenerbahçe Kulübü, baronlar tarafından sofraya meze yapılmıştır. 5. hakemin pozisyon anında ‘verme verme’ diye bir ifadesi var. Eğer penaltı yoksa ‘Penaltı yok’ denir. Burada başka bir şey var.”

“DUMANLA HABERLEŞİLMİYOR”

“Bülent Tulun, Galatasaray’ın çok önemli bir ismi. Bülent Tulun’un MHK’nın hakem atamakla görevli ismine ‘kardeşim’ demesi beni rahatsız etti. 1 sene önce falan fark etmez. Bülent Tulun Almanya’da olsa da bir şey değişmez. Sonuçta dumanla haberleşilmiyor.”

“BARONLARIN İSTEDİĞİ OLDU”

“Lanet olsun böyle Türk Futbolu’na. Lanet olsun baronlara. Baronların istediği oldu. 9 Şubat, Türk Futbol tarihinin kara bir lekesidir.”

“ULAN HEPİNİZ ORADAYDINIZ BE”

“Galatasaray’ın Fair-play ruhu taşıyan rahmetli Özhan Canaydın bir gecede Ali Aydın’ın düdüğünü astırdı be. Ulan hepiniz oradaydınız be. Konuşturtmayın beni.”

“BÜTÜN TAKIMLAR ŞİKE YAPMIŞTIR”

“Her takım bir kere bile olsa şike yapmıştır. Her takımın şike yaptığı doğrudur. Herkes yaptı biz yapmadık demek hatadır. Herkes yaptı; siz de yaptınız. Siz radara yakalandınız. O radar kasten ve hedef alınarak mı tutuldu onu tartışırım ama bu açıklama yanlıştır.”

Ahmet Çakar bombaladı- Açık Mert Korkusuz

Lafı biraz da decoderciler yaptı bu işi cümlesine getiriyor.

Puan farkı kapansın,daha çok decoder satılsın ayağı işte.

Fakat bu adam ; ya paranoyak ya da fenerden ciddi anlamda maddi destek görüyor.

Eski bir hakem,tarafsız olması gereken bir spor yorumcusu bi takıma bu kadar çanak tutamaz.Normal şartlarda aklım almıyor.

Acısı büyük, konuşuyor. Ama öyle saçma sapan şeylerki bunlar. İnanan varsa beri gelsin.

sen nasil bir yavsaksin yahu..

duyan da ilk defa hakem hatasi oldu sanir..

godfather dan girmiş scarface'e niyetlenmiş polat alemdar da noktalamış

Reyting için her şeyi yapar. Canını çok yaktık bu arada, normaldir öyle konuşması.

Ortada fol yok, yumurta yokken ben bir şeyler biliyorum havaları yok mu.. Neyse kulübe destek oluyor bir şekilde, devam etsin :D

herkes hatalı ahmet çakar bir tek sen ile destek çıktıgın şikebahçe püru-pak allah tez vakit türk futbolunu sizin gibi omurgasızlardan kurtarsın.

Hahahahaha sorsan "ne oldu?" diye "penaltimizi vermediler" diyecekler.

Evet, 9. Subat kolay kolay unutulmaz. Ama mac'tan dolayi degil, abartilmasindan dolayi.

Edit: Ha, bikinisini daha niye giymedi onu da aciklasin lütfen.

Arkadaş çevremde yıllardır söylüyorum, burada da söyleyeceğim.

Toroğlu, Çakar'dan çok ama çok daha dürüst...

Bizde senin iğneliklerini unutmayacağız Ahmet Çakar.

Konus Ahmetcim konus,gelsin paralar cukka cukka...

Sunu bir yerde görsem Allah sahidimdir dövecegim kacari yok, bu kafa senin o burnunu kiracak ahmet kiracak. Yazlari bodrumda takiliyorsun bende takiliyorum, ulan yazin görecegim seni elbet bodrumda.

asıl tartışılması gereken verilmeyen 1 penaltıdan çok

sanki ilk defa 1 penaltı kararı es geçiliyormuşcasına büyük olay yaratılması

biz eskişehir maçını rahat kazandık diye güme gitti ama es-es maçında da bizim penaltımız yenmedi mi?

mağdur edebiyatı yapmaları komik

ulan 4 puan önde olan sizsiniz, ağlayan yine sizsiniz

Bu gece epey rahat uyudum Ahmettt

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Burak'ın penaltısını neden kimse konuşmuyor yendik diye olabilir mi?

Engin'i laf etti diye atanlar, Egemen laf edilip atılınca neden ortalığı ayağa kaldırıyor?

çok basit

adamın acısı var belli

o yüzden Galatasaray'ın düşmanı benim dostumdur modunda

o yüzden ciddiye alınacak biri değil

Geri
Üst Alt