Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
duyum almış olabilir ne malum ki? Zaten tiyatro izledik sahada.
Daha yeni başşak olacak dememiş miydi?Şampiyon Fb olur demiş yine hırb 3 sene önceki gibi.Yine yanılacak yine biz olacağız.
ahmet çakar: ''kaleci serkan son anda elini çekiyor''
ahmet çakar: "soruyorum. serkan kırıntılı'nın galatasaray'dan yediği 2. golü nizami buluyor musunuz? ben bu filmi 3 sene önce gençlerbirliği kalecisi ferhat'ta gördüm. yine türk telekom stadında."
su serkan malınıda bıze bağlıyorlar ya daha nediyim. adam panterleşti maçta. her fener maçını veriyor hatta guizayı bile bi ara yıldızlaştırmıştı fenere karşı oyunuyla.
fener maçlarından önce takımından ayrı kadıkoyde göruluyor devamlı ses seda eden yok.
bu insanlar bu kadar aptal olmaz bunları göremeyecek bilemeyecek kadar. baktılar yönetim emekli devlet memuru gibi terim süt dökmüş kedi gibi bu durumdan istifade edip saldırıp duruyorlar reyting kasıyorlar
bilmiyorum reis geçmişte gördüklerimi söylüyorum ben. bizim maçlarda serkan elini çekti ferhat kolunu çekti diyip fb maçlarında bunları konuşmamalarını problem ediyorum.Ahmet bu aksam agir sacmaliyor kripto fb li gibi ama serkana haksizlik etmeyelim
bu sene fb konyayi deplasmanda yenemedi ise , 4-5 tane net gol kurtardi adam