Ahmet Çakar’a Tazminat Davası Açtık

Cevap: Ahmet Çakar’a Tazminat Davası Açtık

bikinisine kadar alalım :ays:

@ahmetcakar1 ahmetcakar

ok yaydan cıktı.beni kudurrtular.ancak canımı alırlarsa susarım.simdiye dek gördukleriniz daha fragman.

@ahmetcakar1 ahmetcakar

sıcak bir eylül sabahı yani yarın yataklarınızdan kalkacaksınız SABAH gazetesini okuyacaksınız icicniz cızzzzz edecek cok uzuleceksiniz

@ahmetcakar1 ahmetcakar

gazeteyi okuyunca belki ben uzaklarda olacağım,belki de cok yakınınızda ama iciniz cızz edecek.belkı bazılarınızın gözunden yaslar akacak

:D Bizi FB ve Aziz Yıldırım sandı sanırım :)

dansöz kiyafetlerine kadar el konulsun :D

iyi olmuş meydanı boş bulmuş sallıyordu adi herif tek yol 1 milyon canlı para :asd:

Hayır bize Galatasaray olduğumuz için saldırdı. fb^'si zor durumda,Aziz'i içeride. Bunlar için tek kurtuluş GS'yi bu işin içine sokup,ciğerlerini soğutmak..

Hayır bize Galatasaray olduğumuz için saldırdı. fb^'si zor durumda,Aziz'i içeride. Bunlar için tek kurtuluş GS'yi bu işin içine sokup,ciğerlerini soğutmak..

Hayır bize Galatasaray olduğumuz için saldırdı. fb'si zor durumda,Aziz'i içeride. Bunlar için tek kurtuluş GS'yi bu işin içine sokup,ciğerlerini soğutmak..

@ahmetcakar1 ahmetcakar

ok yaydan cıktı.beni kudurrtular.ancak canımı alırlarsa susarım.simdiye dek gördukleriniz daha fragman.

@ahmetcakar1 ahmetcakar

sıcak bir eylül sabahı yani yarın yataklarınızdan kalkacaksınız SABAH gazetesini okuyacaksınız icicniz cızzzzz edecek cok uzuleceksiniz

@ahmetcakar1 ahmetcakar

gazeteyi okuyunca belki ben uzaklarda olacağım,belki de cok yakınınızda ama iciniz cızz edecek.belkı bazılarınızın gözunden yaslar akacak

Yemin ediyorum salak, gerizekali bu cocuk ya :D Triplere bak :) Ne yapcaksin? Öldürcekmisin kendini? :)

Antudan bir yorum

1 milyonu adama verinde sussun salaklar..

Şimdi toplamaya başlamıştır delilleri‚iyice ortaya çıkar çamaşırları.

Ancak durum ciddi ciddi kötüye gidiyor.Takım baksak avrupadan iyi olucak seneye.Fenerbahçe bir şey adı altında değişik lige göçmenin zamanı geliyor.

uefa türk futbolunu ihraç edicek yakında...

Bu adamların hayatı şike :D 1 Milyon verin olayı örtpas etsin diyor hayır efendim varsa da (ki yok) çıksın açığa şikecilerrrrr

Ciddi bir iddia değil. Gülünüp geçilecek bir iddia, hatta ironi bile sayılabilir. Galatasaray'ın mazisi temiz olduğu bundan belli oluyor, 20, 30 yıl öncesini bile didikleseler bir şey bulamıyorlar. Tazminat davası biraz abartılmış 100 bin yeterdi. Adamın hayatını karartmaya gerek yok. Ahmet Çakar'a varasaya kadar o kadar tazminat davası açılacak kişi var ki. Herkesi fb'ye yalakalık yaptığı bir dönemde Toroğlu ve Çakar gibiler sözlerini sakınmayan spor eleştirmenleri.

ahmetcakar1 ahmetcakar

hakkınızı helal edin 3-4 saat yokum sonra da olur muyum bilmiyorum.ama yarın sabah lutfen beni düsünün

hahah demogoji yapıyor :D

Adam kudurmuş belediye göreve.

fenerden aldıklarını bize verecek :)

Manyak ya :D Intihar etmeye gidiyor :D Emniyet göreve

Budur be budur, öyle bol keseden sallayanlara gündemi değiştirmek isteyen üç beş çapulcuya da ders olsun bu.

Helal olsun yönetime.

İki çift lafım da Ahmet Çakar'a:

Ne oldu Ahmet efendi? Artist artist konuşuyordun şimdi duygu sömürüsü yapmaya başlamışsın.

1 kuruş bile hakkım olsaydı haram ederdim, git o helalleşmeyi senin cebini dolduranlarla yap.

Bu adamla aynı soyadı taşıdığım için utanıyorum.Oğlum diye bile almam bunu..

Şeref*** diycem de,yok yere ceza gelicek yine..Demiyim en iyisi..

Geri
Üst Alt