Ahmet Çakar'dan Büyük İddia!

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Söylediklerine göre Rusların kulübün üstünde gözü varmış duygun yarsuvatta bu projenin son başkanıymış borçlandırma bilerek yapılıyor diyor :D

hadi inşallah mı diyelim ne diyelim bilemedim?
rusların ne alakası var borçlanmayla?

Satılsın la ben varım :D 50 senedir yöneten adam belli sonuçta, anca kelle almayı biliyor. Ruslar kulübe para akıtır en azından. :D

rusya ligine tasinip akabinde galatasayli taraftarlarinda rusyada ev is vede KIZ verilmesi durumunda kimsenin hayir diyecegini sanmiyorum.

Rayting için yapıyor sanıyordum, yanılmışım galiba...Meslektaşımızın durumu vahim görünüyor, son zamanlarda sıklıkla 'Beni şizofren sayın...' diye başlayan cümleler kurması da tesadüf değilmiş demek ki; adam bildiğin şizofren...Psikiatr olmasam da ilgi duyduğum bir branştır, pek yanılmam; kesin tedavisi olmadığı gibi kalıtsal yönü de vardır, Allah ailesine sabır, kendisine şifalar versin, amin!...

Nereye alıyorlarmış be. Kafayı yemiş adam herhalde.
Galatasarayı kimse alamaz parayla bu gezegende. Chelsea ve saire gibi spor kulüplerine benzemeyiz biz . Bizde lise olayı var . Lisede öyle 3 günlük bir yer değil türkiyede

satacaksin riva + flora galatasaray da borc morc kalmaz, hala neyi bekliyorlar gercekten anlamis degilim bu riva icin

Geri
Üst Alt