Ahmet Çalık Galatasaray'da!

Genelde ilk sozlesmelerinde basarili gorunuyorlar ama yenileme ucret artisi gibi seylerden sonra batiriyorlar

burak da son donemde kotulesti ama eren diyorsun o da ayni burak kadar belki daha kotu

cozum kisa sozlesme , ama 4-5 milyon bonservis odedigin adamla da kisa sozlesme yaparsan seneligi cok pahaliya geliyor

Bence vizyonu genişletmeliyiz.Tr liginden adam almak saçma sürekli.

ban verin suna ya, boyle kongre uyesi mi var? Adamlar bildigin hirsizlik yapiyor, komisyon parasini yiyor buda gelmis bunlari savunuyor

Sonra tabi boyle tipler cikiyor finansal acidan baskanlari ibra ediyor ondan sonra taraftar store'e gitsin

Bundan boyle GSSTORE'den birsey alirsam bunlar varken, serefsizin en onde gideniyim.

Ben asip kesmeyecegim. Bekleyip gorelim diyorum. En azindan bizim Semih'ten iyidir. Konya macinda onun yerine oynasin hatta.

Levent bey gene ben aldirdim dermi sağlık kontrolünden de gecirmeyin

Küfür edicektim vazgeçtim.
14 yıl boyunca Gs şampiyon olamadı kimse küsmedi.
Oyüzden bunlar gidesiye kadar boykot ediyorum ürün ve bilet almıcam lig tv yi iptal ettiriyorum.
Bunlara kafa yormaktan sıkıldım biraz ara vermek herkese iyi gelir 1.5 sene dursunun gitmesini beklicez

Bence vizyonu genişletmeliyiz.Tr liginden adam almak saçma sürekli.

onun disinda denemeler de yaptik , ched i aldik fransada onemli adamdi , 6,5 milyon verdik , bugun 22 yasindaki adama verdigimiz 3 kati yaklasik

senelik ucreti de ahmetin en az 2 katiydi , ama forumda kufur manyagi edildi ,gitsin diye fal aciliyor

hatta onu savunan adami forumdan atarken en buyuk done chedjou idi ... adam turk degil , turkiyeden de alinmadi , cok saglam para da verildi hem kendine hem klubune

ama gondermek icin takla atiyoruz ,kac tane mac kaybettirdi belli degil

Transfer kapanmamış, ekici hayırlı olsun

Cibiliyetini sevdiğim özbekleri, nazifoğlusu!! Allah belanızı versin şerefiz komisyonucu köpekler!!

Geri
Üst Alt