GSCimbom
Ahmet Çalık Transferini Engellemek İçin Yapılabilecekler
M

Ahmet Çalık Transferini Engellemek İçin Yapılabilecekler

Malik Yavuz ·

Cevap
17
Okunma
968
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malik Yavuz

Büyük Kaptan
Şaka maka bu gerizekalı topçuyu alıp getirecekler. 3-4 Gençlere verseler senelik 1.5 milyon eurodan 5 yıl sözleşme yapsalar zerre katkı alamayacağımız adama 40 milyon TL zarara sokacaklar kulübü.

Hani zerre ümidim olsa gelsin diyeceğim ama Ahmet Çalık nedir arkadaş ?
Stopere aç olduğumuz elimizde Hakan-Semih denen stoperimsi adamlar varken bir de Ahmet Çalık nerden çıkıyor ?
Nasıl bir yönetim, nasıl bir scout ekibi, nasıl bir teknik ekibe sahibiz ?

Hava topu sıfır
Kademe anlayışı sıfır zaten Ankara yenimahalle de top koşturan bir çocuğun kademe anlayışı falan olmaz
Fizik rezalet

Bişi yapmalı
Eren için Cavanda için Jouse için Serdar Aziz için bir şey yapmadık bu transfer için birşey yapılmalı.

ahmet-calik-kimdir--6459263.Jpeg

İstemiyoruz ulan istemiyoruz.
Evin ocağın yıkılsın Nazifoğlu,Özbek,Utkucan,Akman

Yönetime suikast, başka yolu yok. Bu yönetim oldukça Ahmet i engelle Mehmet gelir

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
tüm taraftar sokağa davul zurnayla çıksa eğer işin ucunda yağlı bir komisyon ve galatasaray'a kazık varsa şimdiden kap bildirimine hazır olun . sosyal medyanın kulüp üzerinde yaptırımı olsa dursun istifa ederdi. emin olun zerre umurlarında değil.

irfan can'ı daha dün 1.5 milyona satan cavcav, gs'ye 4 milyon fiyat çekmiş. bizimkileri kapısında gören kulüp yöneticisi turist görmüş kapalı çarşı esnafı gibi ellerini ovuşturmaya başlıyor.

-oğlum sağ elim gaşınıyo la gs yöneticileri gelecek herhalde.

olayın özeti bu .

Önümüzdeki ZTK maçlarında, maçlara gidebilen taraftarlar sadece Ahmet'i hedef alarak değil de,

"Süper Lig'den oyuncu istemiyoruz"
"Sınırların dışına çıkın"
"Taraftarın parasını çöpe atmayın"
"Ucuz mal alacak kadar zengin değiliz"

gibi pankartlar açabilirler. Bence etkili bir yöntem olabilir.

Hatta 5-10 kişilik bir grup anlaşıp bunun gibi yazılar içeren pankartlar hazırlayıp stadın önünde maça giren taraftarlara verebilir ve maç sırasında kaldırmalarını isteyebilirler. Böylelikle daha geniş kitlelere yayabiliriz ve TV ekranlarına da gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...