4 milyon bile çok buna büyük kaptanımız ardanın 4 milyon kazandığı yerde

Semih leşin teki ya stoper diye alıyorlar bunu

Semih kötü de Ahmet hem felaket, hem de yılda 7 milyon kazanıyor yav. Bir de Semih 2 sezon önce yine böyle alakasız gelip stopersiz çıktığımız Kadıköy deplasmanında sırıtmadığı için saygımı kazanmıştı. Ahmet'i öyle bir atmosferde hayal bile edemiyorum. Yarı fiyatına Ahmet'ten Semih'e geçiş iyi olur, ha bana kalırsa da bunları oynatana kadar Emin'e şans verelim. Ama illa eksikliği var ki hoca da 4. stoper olarak bile gözü kapalı güvenemiyor.

images

Bu adam 29 yaşında. Bir müdafaa neferi için en verimli yaşlar. Şampiyonlar ligi tecrübesi falan da var. Nasıl bu hallere düştü bu adam. Üzülüyorum gerçekten.
29 yaşına kadar topu oyuna sokmak yerine dan dun vurmayı denediği için olabilir mi..

Adam çöpün önde gideni 1 anadolu klubü bile talip değil

Herif bütün yaz boyunca İstanbul'da yattı bırak kamp yapmayı topa bile vurmadı ve biz bunu alacaz

kendisi ahmetten iyi +60 maç oynayacağız+ uefaya +1 kişi daha ekleyebileceğiz az maaş alır öyle düşünürsek mantıklı geliyor

Çalık duracağına Semih olsun kadroda daha güven veriyor.

La habire Ahmet'ten iyi demeyi birakin, herif kac aydir antrenman yapmiyormus bide ustelik yedek olarak bu nasil olacak? Hazir olmayan yedek mi olur? Gitsin Hatayspor'a. Ha Ahmet ha Semih, ikisindende bize (faydali) yedek olamaz bu saatten sonra.

Ayrıca Ahmet'ten iyi falan da değil.

Niye abi niye bu kadroda çöp bulundurma zorunluluğu falan mı var? Yok yani Semih’in Ahmet’ten artısı ne? 4 yıldır kaç maç oynamış bu adam? Bize geldi de ne bok yedi? Adam takımsız kaldı ya bir takım bile istemedi? Koskaca altyapıda Semih kadar bir tane futbolcu çıkaramıyorsak kapatalım altyapıyı en azından boşa para harcamayız yıllarca çoluk çocuk beslemeyiz.

Boş mukaveleye (4.Mil TL ) imza atar..

Yine mi o kahreten haber...tapatalk_1600441123833.jpg

herkes çöp size göre ulan ahmet uğursuzundan kurtuluyoruz daha ne istiyorsunuz. yedekte dursun adam büyük ihtimal ahmetin aldığından falan da az alır e bir de uefa falan diyorsunuz daha ne olcak

Geri
Üst Alt