Ahmet Gökçek: "Riekerink bahane üretmesin"

Emre Arslan

Cezalı
ahmetgokcek.jpg

Osmanlıspor'ın kurucu başkanı Ahmet Gökçek, Riekerink'in 'Osmanlıspor bize stadyumda antrenman izni vermedi' sözlerine yanıt verdi.

Jan Olde Riekerink'in dün ekibiyle birlikte stadyuma geldiğini söyleyen Ahmet Gökçek, "Galatasaray hocası sahayı vermediğimizi söylüyor ama dün kendisi ekibiyle gelip sahada yarım saat kalıp incelemeler yaptı. Bu etkisiz futbollarına sahayı bahane etmesinler. Bizim takımımız, kapasitesi daha yüksek oyunculardan kurulu. Zeminin bize daha fazla zararı oluyor. İki sağ bek bir stoper değişikliği yapan Galatasaray'dan bahsediyoruz" dedi.

Gamaspor

Onlara nasil daha zararli oluyormus? Nasil kafa?

JOR pas oyunu oynatiyor, Osmanli kontraya oynuyor uzun toplarla. Beyin bedava.

oyuncuları babamızın hayrınamı degıstırdık saha kotu dıye sakatlandılar te allam

Seni hiç sevmedim sütoğlan, babanı da sevmezdim.

{taptap}

Şunu ve Beyaz TV'de olan yalakaları konuşturdunuz/konuşturacaksınız ya.

İşte tam da bu yüzden sevmiyorum bu kulübü. Tez zamanda yer ile yeksan olurlar umarım. O kadar topçuyu hangi para ile aldıkları bile belli değil. O transfer bütçesinin kaynağı bizim vergilerimiz hatta ve hatta fetö dahi olabilir. Şu çalımlar nedir ya sıfata bak!

sunun gibi beyinsizlerin konusmasina izin veriyoruz'ya, tebrikler Galatasaray.

Babası kılıklı hıyar ağası.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Konuşacak tabiki yapıcak bişey yok. Kim konuşturuyo ?
Adamlara bi dünya pozizyon veriyosun son dakikalarda aldığın adam chedju yani stoper. Kulübede adam yok kalite yerlerde.

T@patalk ????

Buna fırsat verenler utansın.

Olm ne sallıyonuz bu ne olduğu belli olmayan oluşumu. Bunların komik şekilde bizimle kıyas çabalarına girmelerini gülüp geçerek tolere edebilirsiniz, bunlar en ufak olumsuz duyguyu bile hak etmeyecek kadar düşük profilliler. Herkes olur bunlar olmaz o kadarlar yani.

Geri
Üst Alt