Ahmet Güvener'e Galatasaraylı Diye Baskı Yapıp...

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Biraz nostalji yapalım dedim.

Vakti zamanında Galatasaraylı olduğu iddiası ile linç kampanyası başlatılıp istifaya zorlanan Ahmet Güvener ...

O dönemi hatırlayanlar bilir; Ali Şen ve Fenerbahçe camiası ile yandaşlarının şımarık bir çocuk edasıyla" Bana ne bana ne ben oynamıyorumm" tavrı.

Diğer yandan Fenerbahçe formasıyla poz verenlerle gurur duymak.

Anlayabilen beri gelsin.

Tabi diğer yandan tarafsız!!! medyayı unutmamak lazım.

Ayrıca tüpçünün "Fenerbahçemiz "lafını da unutmamak lazım.
Bunun yerine "Galatasarayımız" deseydi tüpçü, o medya neler yapardı ? Hiç düşündünüz mü ?

Varsa bu tip görseller veya bilgiler, sizlerde paylaşın lütfen...

basbakan-recep-tayyip-erdogan-alex-fenerbahce.jpg
erdogandan-slovak-mevkidasina-stoch-formasi-IHA-20130206AW000844-1-t.jpg
mehmet-ali-ayd%C4%B1nlar_155802.jpg

Abi bu sefer ne demek istediğini anlayamadım. 23 kere okudum postunu

Abi bu sefer ne demek istediğini anlayamadım. 23 kere okudum postunu

Ahmet Guvener'i hatirliyor musun? Mhk baskaniyken Galatasarayli oldugunu soylemisti. Uzun yillar yurtdisinda kaldigi icin normal bir sey oldugunu dusunuyordu herhalde hangi takimli oldugunu soylemenin.

O aciklamadan sonra Ali Sen "Ahmet Guvener ve Cetesi" diye bir sey uydurmustu. Ahmet Guvener ceteyle falan hic alakasi olmayacak kendi halinde sessiz, sakin biri. Medya da Fener'in safini alip gondertmislerdi adami.

Son düzenleme:
Yani kısacası kendi menfaatine olduğunda övünç kaynağı olarak görüp başkasının menfaatine olunca yerin dibine sokan zihniyetten bahsediyorum aslında.
Tabi buna da çanak tutan destekleyen medyadan.

Tıpkı Azizin bizim kazandığımız UEFA kupasını "Tesadüfen alınmış" diye nitelendirip 28 yıl sonra ilk kez alınabilen Türkiye Kupasını göklere çıkarması gibi.

Örnekler çoğaltılabilir.

Geri
Üst Alt