Ahmet Kaya - Bir Eksiğiz Albümü Çıktı

Ahmet Kaya'nın sesi çok ayrı bir yerde insan arıyor söyleyen sanatçılar ne kadar iyi olursa olsun onun verdiği doyumu duyguyu yaşatmıyor bana hep bir eksiklik varmış gibi geliyor.

Icine etmisler. Böyle calismalari hic sevmem. Orhan Gencebayin da vardi yanilmiyorsam böyle bir düzenlemesi. En iyisi orjinalidir.

Orjinali gibi değil ama güzel düşünce

Vallahi apoyu özledik sarkisi eksik, olmamis bu.

Leman sam hariç iyi olmamış.

Sarkilarini ve sesini muazzam sevmekle beraber kendisini hic sevmem . Kendisini sevmemem kotu sarkici oldugu anlamina gelmez muazzam bir ses muazzam bir sarkicidir bence bi cok sarkisini ezbere bilirim . Sikilmadan usanmadan saatlerce ust uste dinleyebilecegim ender muzisyenlerdendir .

olmamış bence bu albüm, insan ahmet kaya'nın sesini arıyor ve dönüp onunkini dinliyor

Tuylerim diken diken olurdu dinlerken.

Vay be boyle adamin kiymetini bilemediniz.

Zamaninda Vatan haini olarak lanse edilen Ahmet Kaya simdi oldukten sonra hic bisey olmamis gibi kral muamelesi goruyor yalakalik mode on.

Onceden dinlemeyenler simdide dinlemesin!!

Envoyé de mon Cink King en utilisant Tapatalk

ahmek kaya nin yerini tutmaz adam baskaydi ya bütün sarkilari hemen hemen süperdir

Fena dusunce degil daha oncede yapmislardi buna benzer bi album Ahmet Kaya icin ayni parcalarda var burda tekrar seslendirilen.Daha farkli sarkilari alinabilirdi cunku Ahmet Kaya'nin sarkilari bitmez.Tabi ne olursa olsun hickimse sarkilara Ahmet Kaya gibi ses veremez,ruhunu katamaz bu sadece ona ozguydu.Allah tekrar rahmet eylesin cok buyuk bi sanatciydi rahmetli.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bVe2-pDRfxI[/media]adamın yüreğine o biçim koyan şarkı..bunu kimse söylemediği için sevindim.

yaşarken de sevmezdim,ölüsünüde sevmem. Sesi güzeldir, düşüncesi berbat. Milletide güzel yemiştir militan pkk'lı. Apoyu özlemişti kısa zamanda aposunu da yanına yollarız umarım.

Şimdi dinledim, gerçekten içine etmişler, bir Hayko güzel söylemiş. Mesela Yakamoz şarkısı tamamen katledilmiş.

Ahmet Kaya'yı terörist yandaşı olmaktan dolayı hiç sevmem, ama şarkıları muhteşem.

yaşıyor olsaydı bdp den milletvekili olurdu. sırrı ile imrali'ya gidip dururdu. tüküreyim onun albümüne ve parçalarına. hak ettiği gibi geberip gitti vatan haini.

Bu tip albümler gereksiz geliyor bana. Hagisi Ahmet Kaya gibi söyleyebilir ki?

Vatan Haini

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt