Ahmet Nur Çebi: "Depremzedelere en çok yardım eden insanlardan biriyim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1679751497569.png

Ahmet Nur Çebi: "Kulübümüz mali olarak olabileceği en iyi noktadadır. En azından kötünün iyisi olduğunu ve geldiğimiz noktayı unutmayalım. Beşiktaş'ın borcu 5 milyar 200 milyon TL'dir, kamuoyunda sürekli yansıtıldığı gibi 6 milyar TL değildir... Biz göreve geldiğimizde kulüp mali anlamda yürütülemeyecek durumdaydı. Bugün ise kulübün yönetilemeyen bir borcu yoktur..."

Ahmet Nur Çebi: "Depremzedelere en çok yardım eden insanlardan biriyim. Ben hiçbir zaman 5 puan istemedim. Depremden 3 gün sonrasıydı, TFF Başkanı 2 tane öneride bulundu. Birinin zararımıza olacağını biliyordum. Ben gündeme getirmedim, sorulan bir soruyu cevaplandırdım..."

Ahmet Nur Çebi "O gün bizim önerimiz kabul edilseydi Galatasaray ve Fenerbahçe acaba susacak mıydı? Hayır arkadaşlar, hayat devam ediyor."

Ahmet Nur Çebi: "Ben diğer kulüp başkanları gibi değilim. Beşiktaşlılık duruşu, ne dersek arkasında dururuz. Alacağımız puanlara göre vaziyet alan bir kulüp olmadık. Biz şerefli ve onurlu bir kulübüz. Bugün tartışılan, o gün hakemlerle ilgili konuşmayıp bugün konuşanlardır."

hadi lan ordan
sabah akşam zırlıyorsunuz hala

Çebi: "O gün bizim önerimiz kabul edilseydi Galatasaray ve Fenerbahçe acaba susacak mıydı? Hayır arkadaşlar, hayat devam ediyor."

Yeter be. Ne kafa ütüledin.
Hala puan diyor bir de utanmaz.
Sen acaba 6 puan alsaydın, biz bir puan alsaydık ne derdin! Hah işte bunun cevabını da biliyorsak o sesini keseceksin.

Her konuştuğunda daha da dibe batmayı başarıyor

Bu herif tam bir öküz

Hakemlerle ilgili 3 büyük kulüp 3ude samimiyetsiz biz dahil hickimse düzenin değişmesini istemiyor değişme adına en ufak adım dahi atmıyor o yüzden özellikle GS taraftarı artık yalı koca ve bu herife saldirmaktan ziyade kendi yonetimlerimize hesap sormaliyiz

senin siciline bakalım
neler çalarak
vergi kaçırarak zengin oldun

hepinizin sonunu getireceğiz
burjuva köpekleri

Geri
Üst Alt