- 16 Haziran 2010
- 204.108
- 156.205
- 6.838
Ahmet Nur Çebi: "Kulübümüz mali olarak olabileceği en iyi noktadadır. En azından kötünün iyisi olduğunu ve geldiğimiz noktayı unutmayalım. Beşiktaş'ın borcu 5 milyar 200 milyon TL'dir, kamuoyunda sürekli yansıtıldığı gibi 6 milyar TL değildir... Biz göreve geldiğimizde kulüp mali anlamda yürütülemeyecek durumdaydı. Bugün ise kulübün yönetilemeyen bir borcu yoktur..."
Ahmet Nur Çebi: "Depremzedelere en çok yardım eden insanlardan biriyim. Ben hiçbir zaman 5 puan istemedim. Depremden 3 gün sonrasıydı, TFF Başkanı 2 tane öneride bulundu. Birinin zararımıza olacağını biliyordum. Ben gündeme getirmedim, sorulan bir soruyu cevaplandırdım..."
Ahmet Nur Çebi "O gün bizim önerimiz kabul edilseydi Galatasaray ve Fenerbahçe acaba susacak mıydı? Hayır arkadaşlar, hayat devam ediyor."
Ahmet Nur Çebi: "Ben diğer kulüp başkanları gibi değilim. Beşiktaşlılık duruşu, ne dersek arkasında dururuz. Alacağımız puanlara göre vaziyet alan bir kulüp olmadık. Biz şerefli ve onurlu bir kulübüz. Bugün tartışılan, o gün hakemlerle ilgili konuşmayıp bugün konuşanlardır."