Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hakemler tarafından adil yönetim gösterildiğinde doğrandığını zanneden kuş familyasının hezeyanları. Büyüğü de aynı küçüğü de aynı. Yok aslında birbirinden farkı.
Başarısızlığın, şerefsizliğin, parasızlığın ve bunun doğal sonucu olarak gelişen transfersizliğin depresif sonuçlarını görüyoruz. Jimnastikçi doktoru olarak koyduğum tanı budur.
arkadaşlar şeyi merak ediyorum, maçın yan hakemi mesela çıksa dese ki : arkadaş ben gördüm, top dışardan geldi. kararımdan eminim, net bir şekilde doğru karar verdim ve iptal ettirdim golu. böyle bir açıklama yapsa konu kapanmaz mı? görmediğini çaldıysa zaten topun dışardan geldiğine dair fotoğraflar da var. bu sene de bunların bu şekilde ağlamalarını dinleyeceğiz yani.
Bugune kadar hangi mac iptal edilmis ?
Bugune kadar kac tane mac tekrar edilmis ?
Sirf baski olsunda bundan sonra aleyhimize duduk calinmasin diye yapilan isler yermiyiz yemeyiz
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.