Ahmet Nur Çebi: "UEFA'ya gidemeyebiliriz"

Bizim dükkanın yanına börekçi açılmıştı , açılış öncesi Ahmet Nur Çebi pankartı asmışlardı.

Destek olsun diye 2-3 günde bir börek yemeye gidiyorum , menemen yemeye vaktim olmuyor ama en kısa zamanda ona da gideceğim.

Kardeş kulubümüze bir desteğimiz de bizden olsun.

Bu arada İbrahim Altınsay ve Erdal denilen heriflerle Beşiktaş gençleşir, 3-4 yıl sonra yine 2 şampiyonluk alacak bir takım kıvamına gelebilir.

Bu adamın bu vakte kadarki açıklamaları da doğru ve yerinde.

1 gelirken 3 4 harcadılar 2 yıl üst üste şampiyonlukta cl geliriyle zarardan kurtuldular ama sonrasında cl gidince harcamalar devam edip başarı gelmeyince patladılar şikecilerden daha kötü durumda bu tinerciler bu sene şampiyon olsaydık ekonomik olarak fişi çekmiş olacaktık diğerlerine

Zaten yedek kadroyla çıkıyo hocanız ligde ilk 2'ye giremedikten sonra gitseniz ne gitmeseniz ne

sucu oncekilere atarak gorev suresini uzatmaga calisma hamleleri #DURSUN type shit

Beklentiyi düşük tutup biz kurtardık beşiktaşı diyecekler sıradan yönetici hamleleri işte.

Bunu istisnasiz her yil duyuyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Çünkü şampiyon olup kadroyu güçlendiremiyoruz, Avrupa'da başarı olmayınca da bunu iyi satışlarla değerlendiremiyoruz. Normal bir takım bunu avantaja çevirebilirdi.

SON DAKİKA - Ahmet Nur Çebi: 'Lisans kurul bütçemiz nedeniyle transfer yapamazsınız diyor.'

Geri
Üst Alt