GSCimbom
# Ahmet Yılmaz Çalık
Murat Saylak

# Ahmet Yılmaz Çalık Sayfa 2

Murat Saylak ·

Cevap
70
Okunma
3,9K
Sayfa
2/4
o kadar fiyaskodan sonra şu adamın isminin şurada çıkması tam bir faciadır.

Bu kepaze yönetim transfer falan yapmamalı. Dursun denen adam bu klübe ne kadar para verdiyse alsın,yönetiminide alıp defolup gitmeli.

Lan bu malin onden gideni yahu. Hantal ve hukumet yalakasi bir oyuncu neden alinmaya calisildigini anlayin iste. Bir baska yalakanin yaptigi isguzarlik.
Nefret ettim su ulkeden ve insanlarindan da. Karistirmayin su spora siyasi fantazilerinizi. Git otelini peskes cek yalakaligini ordan yap

Adnan polat ta bile böyle haber yapılmazdı farfan gibi yıldızlar haber yapılırdı yalanda olsa demekki herkesin çapına göre transfer haberleri çıkıyor

C0vQqORXgAADGXX.jpg

Kulüp binasının önüne TR içinden topçu alan şerefsizdir diye pankart mı açılsa.

bir kulüp aynı hataları bin kere üst üste nasıl yapar yahu. bir tane adam yok mu beyler biz geri zekalı mıyız napıyoruz demiyor orda.

Ahmet Çalık şöyle eğer Semih-Chedçı-Hakan-Koray filan gönderilirse yedek stoper olarak alınabilir evet

Ama Özbek Brother's Ahmet'i bizim 11'e almayı düşünürler adım kadar eminim

Kulüp binasının önüne TR içinden topçu alan şerefsizdir diye pankart mı açılsa.

bir kulüp aynı hataları bin kere üst üste nasıl yapar yahu. bir tane adam yok mu beyler biz geri zekalı mıyız napıyoruz demiyor orda.

İnan ki Türkiye içinden futbolcu alınır. Bunu genellememek lzaım.
Fakat türkiye içinden yerli olsun yabancı olsun çok nadir kaliteli fulbolcu çıkıyor. Ahmet çalıkda o futbolculardan kesinlikle değil.
Ve bu hataları ısrarla yapıyorlar. Bence bu artık hata değil kesinlikle artniyet var. İçimizde kesinlikle hain var.Bunun başka açıklaması yok.

Geri