ahmetcan kaplan

ajax 3-0 yeniliyor , ajax taraftarlari Kaplana fena giydiriyor

Epeydir diyorum.. berbat bir stoper bu cocuk. Ve bunu bize layik görenler var.

bunu isteyenin Galatasarayliligindan suphe duyarim

taraftar olarak bu transfere karsi cikmaliyiz , gercekten cok kotu bir stoper Arda Unyay bundan iyidir. Ajax maclarinda kac kere seyrettin hep batirdi , ajax taraftari bunun gittigi gun bayram yapacaktir.

Gider gitmez çaprazlardan sakatlandı, bunu hesaba katmak gerek. Bir oyuncuyu Ajax -hem de TR liginden- bu kadar az maçı olmasına rağmen alıyorsa belli bir şeyler görmüşlerdir. Bence abartı yorumlardan kaçmak lazım. Yaşı genç, kendini tekrar bulabilir. Uygun maliyetle girilebilecek bir kumar bana göre.

Gider gitmez çaprazlardan sakatlandı, bunu hesaba katmak gerek. Bir oyuncuyu Ajax -hem de TR liginden- bu kadar az maçı olmasına rağmen alıyorsa belli bir şeyler görmüşlerdir. Bence abartı yorumlardan kaçmak lazım. Yaşı genç, kendini tekrar bulabilir. Uygun maliyetle girilebilecek bir kumar bana göre.
2.5 mio maaş istiyomuş rdaş

2.5 mio maaş istiyomuş rdaş
Kolpa olmasını ümit ediyorum. Aksi durumda yani kaç maçın var, ne yaptın neyi kanıtladın da bu maaşı isteyebiliyorsun derler adama. 750 bin euro yıllığa geliyorsa gelsin. Bu yaşta son voleyi vurmayı filan düşünüyorsa bunu suyun karşı tarafı alır zaten.

22 yaşında toplam 20 resmi maça çıkıp 2.5 milyon euro maaş isteme cüretini gösteren trabzonlu genco. Jordan henderson almıyor Ajaxta o parayı. Hayırdır? Bunun yerine Lucumi çeker yedekte de Ardaya güvenirim.

2.5 m euroyu 5 sene icin mi istiyormuş

Geri
Üst Alt