Ajax, Galatasaray'dan Hakim Ziyech'i Transfer Etmeye Çalışıyor

7-0 lık başak maçı gibi bir oyun istiyorum.Sağ da raschia solda Kerem tore oli icardi boey nelosn Abdül kazım
Kalite yerlerde ama oyun çok çok üst düzeydi
O kadro geçtiğimiz sezonu 2. bitirirdi. Ziyech ve Zaha çok maç çevirdi sezon içinde. Uzun maratonda bu tip oyunculara da ihtiyaç oluyor. Harmanı doğru yapmak önemli olan.

O kadro geçtiğimiz sezonu 2. bitirirdi. Ziyech ve Zaha çok maç çevirdi sezon içinde. Uzun maratonda bu tip oyunculara da ihtiyaç oluyor.
Evet kalite yerlerde ama oyun olarak en üst düzey oyunlardandı.Kaldı ki dediğim sene o kadro o kaliteyle şampiyon oldu bjk maçı hariç eze eze yendi herkesi.Sonra kazım çöp oli çöp Kerem çöp neslon çöp Abdül çöp raschia bek kovalıyo derken çöktüler.Oyun olarak iyiyken hepsi iyiydi.Şimdi Ziyech çöp Zaha çöp Kerem çöp törrira çöp vs vs
Oyunun iyiyse virjinyus kral colley güzel hadajm süper jelert mükemmel

Bir daha zor buluruz bu tip oyuncuyu. Mevcut olan oyuncularımız ve ek transferlerle harika bir takım kurabilirdik.

Klas biri

Kullanacak ekip bizde yok

Gitmesi uygundur

Emekleri için teşekkürler

Canı istediği zaman top oynayacak mutsuz bir oyuncu hali var geldiği günden bu yana. Gidişi de takımı çok etkilemez. Yolu açık olsun.

Ajax bu sezonda hücum anlamında sıkıntı yaşıyor. sağ kanada b.traore'yi almışlardı, ziyech'i 10 olarak düşenebilirler.

Ben diri koşan dinamik oyuncu istiyorum zyech youn açık olsun hayırlısı olsun

Sistem ucube olduğundan top class oyuncularımız kaçıyor
Yerlerine hocama ses çıkarmayacak vasatlar geliyor

Bu maaşla kalması çok yerinde eolurdunyeterkş motive edip rakip 18 önünde oynatabilelim.Ama küskün isteksiz orta sahanın gerisinde topla buluşan Ziyech hiçbir işe yaramaz.+2 kontenjanda kalsa bence yine büyük bir iş olur sonuçta ucuz maaş a böyle birini bulamayız

Son düzenleme:
Şimdi bu Ajaxa gidip bize karşı da şov yapar.

Hoca kullanmasini bilmiyo diye niye gondermeye calisiyonuz yaw? Macin seyrini degisitiren kac tane oyuncunuz var? Maasini odeyemecekler diye gobderiyorlarsa zaten yerine de kimseyi almayacaklari malum oldu. Fenerin sampiyonlugu hayirsiz olsun.

Geri
Üst Alt