GSC Haber Ajax Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

yedekler kör etti, bu nedir ya ?? bize en az 5 adam lazım

Malmö maçında Jelert'in çabukluğunun verkaç manyağı kuzey takımlarına karşı iş yaptığını görmüştük. Beli zor dönen 2 bekle buna nasıl bir önlem alındı merak ediyorum.

neyi elestiriyorsunuz yav

2 mac öncesine kadar kaan ayhan övüyordunuz yeni mi gördünüz defosunu

biz bagırdık jelerte şans verilsin diye

Kadro heves kaçıran cinsten

Vasatsaray 2 senedir bek olmayan herifler bek oynuyor sonra ağlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yav bekim yoktuuuuuuuuuuuuu

Hiç ümidim yok bu maçtan. Maksimum beraberlik bekliyorum.

Yedeklere bak Allah belamızı vermiş.

Bu Okan hocaya yazar bu maç 3'lü yapıp Jelert'i oynatabilirdi. 3'lü de illa 2 santraforla oynayacağız diye bir şey yok neticede tek santrafor arkasında iki gezen ofansif orta saha gibi de oynayabilirdik gayet.

bütün hevesim kırıldı ya. ha çıkarlar beni utandırırlar berkanla kaan taş gibi oynar razıyım utanmaya. fakat futbolun doğrularında 4lü çıkıp beklerin kaan ve berkan olamaz abi . yapmayın etmeyin allah askına ya !

Bu Okan hocaya yazar bu maç 3'lü yapıp Jelert'i oynatabilirdi. 3'lü de illa 2 santraforla oynayacağız diye bir şey yok neticede tek santrafor arkasında iki gezen ofansif orta saha gibi de oynayabilirdik gayet.
4 lü ile haftalardır oynamanın sonucu. Jacobs yüzünden 3 lüden vazgeçti. Şimdi hemen dönemiyor

Bakıldığında, yedeklerden en iyileri forvet ve stoperde. Ama biz forvet ve stopere öncelik veriyoruz görünen o ki.

Malmö maçında Jelert'in çabukluğunun verkaç manyağı kuzey takımlarına karşı iş yaptığını görmüştük. Beli zor dönen 2 bekle buna nasıl bir önlem alındı merak ediyorum.
aklım almıyor

o gün çıkarıp zieych falan alarak orayı açtı, ordaki heirf gol attı ...o dakikaya kadar jelert 1.5 metreden daha uzak kalmadı bindirene (1 de golde atmıştı hatırlatalımekstra koşusuyla)

koy gitsin yani....

Direk Antep maçına geçelim kadroyu gördükçe sıkıntı basıyor.

Geri
Üst Alt