GSC Haber Ajax Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

yakoob kahvelerine birde sezon sonu 10 mio bons verecek olmamızın acziyeti yürek burkuyor. Ulan şu yedeklere bak bu nasıl planlama? Okan efendi sene başı 20 mioya 2 bek aldırdın ikiside patlak. Birde yok tercihim değillerdi filan millete şey altından haber uçuruyorsun kendini aklamak için. Sana transfer yapanda yaptıranda suç.

Tutmayan sisteminiz varken neden 4lu de ısrar ediyorsunuz deseler ne der acaba ?

Molde macindan beri kazandigimiz kritik Avrupa maci yok. Artik olsun.

hocayı severim ama bek transferi 3 sene yasaklansın. şu beke harcanan paralarla takım kuruluyor.

Ajax yumuşak takım.Gol atarız gibi ama yeme konusu çok büyük sıkıntı.,

Ama ben bir türlü transfer döngüsünden çıkamıyorum.
Jakops göz göre göre lades.
Sallai,jelerts falan inanılmaz.
Ben senelerden beridir transferde rezalet işler yapılıyor dedim.Ama şu an çok başka seviyeye getirdiler olayı.
Ve en son çıkan ve olması muhtemel transferler
Sanchez,kaan,apo,nelson,metehanın olduğu bölgeye bir stoper
Osimen,bats ve gerektiğinde barışın oynayabileceği yere bir forvet bakıyorlar..
Söyleyeceklerin bu kadar.

İnşallah şu maçtan iyi bir sonuç alırızda moral motivasyon olur.Namussuzlara daha fazla ümit vermeyiz.

Bu brobbey aygırın teki dikkat edilmeli sırtını dönerse ya gol ya penaltı

Toreira ile omuz omuza hayal edince irkildim bir an

Osimhen ve barış rakipten birini artırmazlarsa maçın başında kazanmamız epey zor gibi. İnşallah oyun kurarlarken kapacağımız bir topla falan rakibi eksiltiriz

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük bir sürpriz olmazsa bu maçı kazanma ihtimalimiz pek yok. Yunus, Barış, Osimhen falan çok ekstra işler yapar gittiğimiz gol olursa falan belki.

sparta prag maclarinda bekler kaan berkandi 1 sene sonra yine ayni

Şuraya doğru düzgün kadro atsın lütfen birisi. Kulüpte kimin fikri acaba numara sırasına göre paylaşmak, salak salak işler ya

Biz bu maçı alırız,ama buna rağmen çok formsuz ve dengesiz bir kadromuz var.umarim bu maçı kazandık diye transferlerden vazgeçmezler.

Sağ bek ve sol beki devşirme,2 si de yavaş ve o bölgenin adamı değil. Neden bunun yerine Nelson gibi kaliteli bir stoperle 3 lu çıkmıyoruz gerçekten bunun açıklaması yok..Avrupa'da kupa istiyor başarı istiyor bu taraftar..

Geri
Üst Alt