GSC Haber Ajax Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Solda jakobsla şalai var ikiliye bak anasını satim adamı canından bezdirir bunlar atak yemeyiz

Hayirlisi bakalim sane yunus kanadi dogru karar . Sara aratmasın ilkayi bir de tamamdir

Buruk’un Sallai tercihi doğru bir tercih olabilir. Barış’ın kafa Allah bullak oldu. Barış’ı değil, İlkay’ı ararız bu maç.

Başlayan 11 bu şekilde, bakalım bitiren 11 nasıl olacak.

Takımın yedek kulübesine bak utanılacak vaziyette.. Başkan ve hoca utanmıyor olabilir ama ben UTANIYORUM.
1762370800012.webp

Ulan şu takıma yedek aldırmayıp 70 IQ topçulara hala bel bağla okan efendi. Yav en azından 23 yaş altına aldır bari bi tane sprinter kanat bi tane yaratık orta saha zenci. Nerde bu kulübün scoutlari abi
Hocayı eleştirirken aslında kendi kendini de taca çıkarmışsın. Alınması gereken adamlar yedek değil, 11 kalitesinde rekabeti arttıracak oyuncu olmalı.

Yenilmenin hic bir faydasi yok. Deplasmanda 1 puan harikadir. Bu mac dahil 2 beraberlik 1 galibiyet yetebilir.

Takımın yedek kulübesine bak utanılacak vaziyette.. Başkan ve hoca utanmıyor olabilir ama ben UTANIYORUM.
Ekli dosyayı görüntüle 306993
Eren, Baris ve Icardi %100 oyuna girecek. Diger 2 oyuncu yokluktan Kaan ve Berkan olacak gibi görünüyor. Son iki oyuncu yerine Ilkay ve Yunus olabilirdi ama yoklar. Tam kadro olsak bile ucu ucuna 5 oyuncu bulabiliyorsun. Kadro derinligi yetersiz. Bu kadronun gercekten böyle birakilmasina inanamiyorum.

Bize Berkan, Kaan gibi yedek olmayı kabul etmiş, artık kendini geliştirmek gibi bir derdi olmayan yedekler lazım değil. 20-22 yaşında, oyuna girince kendini göstermek isteyecek, hatta Avrupa’ya transfer yapma hayali olacak yetenekli genç yedekler lazım. Kadro mühendisliğini bu şekilde yapmak yerine koskoca kulüp Kaan, Berkan avutuyor.

Keşke birkaç yedek aldırsaydı yerlilerin yerine. Neyse, Barışın olmaması olumlu baya.

Geri
Üst Alt