Ajax, Ryan Babel Transferini Kiralık Olarak Bitirdi

yahu bu kap aciklamalari ne kadar uzun suruyor

Futbolcu bu yaşta üst düzey bir antlaşmayı kapmış salak mı bu parayı burakıp gitsin. Beğenmiyorsan kardeşim ver 2,5 yıl alacağımı peşin bonservisi mi de ver elime gideyim. Diğer türlü ister seve seve ister diğer türlü paramı alırım.

Zaten hiç ısınamadım bu herife üstüne bir de saçmasapan yıllık ücret ve kontrat süresiyle bağladık şu hıyarı takıma.

sent via GSC

Gazetelere boşuna kızmayalım, GSC de artık bu şekilde başlık atıyorsa....
Konu Başlığı : "Ajax, Ryan Babel Transferini Kiralık Olarak Bitirdi"
Haberin içinde de ".... sözleşmeye imza atacak. " yazıyor.

Bence böyle başlık atmak düpedüz yalan haber demek.

Gazetelere boşuna kızmayalım, GSC de artık bu şekilde başlık atıyorsa....
Konu Başlığı : "Ajax, Ryan Babel Transferini Kiralık Olarak Bitirdi"
Haberin içinde de ".... sözleşmeye imza atacak. " yazıyor.

Bence böyle başlık atmak düpedüz yalan haber demek.
Anlaşma tamam menajeri de bunu açıkladı. Akşama da uçağa binip Hollanda'ya geçecek. Sen bunu niye bu kadar sorun yaptın ki? Yalan olan nedir?

Gündemi takip etmiyorsun sanırım Hüseyin. Biraz takipte kal ;)

Babel, Türkiye'den ayrıldı.

IMG_20200109_165009.jpeg

Hayırlısı olsun, forvet oynayabilen ikinci isim kim olacak acaba.

Milli takıma girip mutlaka kupada oynamak istediğinden bu sene oynamak istediği ve verim alınacak bir sezondu

Şayet taktik doğru belirlenseydi ve diğer transferler de bu taktiğe göre yapılsaydı kağıt üstündeki mantıklı transferlerden biriydi

Ama daha alınacağı konuşulmaya başlandığında dahi, bu taktiği göremediğimden, bizim oyuna ve diğer oyunculara uymayacağını, hızı bir kanat alınması gerrektiğini bas bas bağırmıştım

Gitmesi de mecburiydi, çünkü hoca hiç istemese de hatta gereğinden fazla ısrar ettikten sonra olmayacağını anlayıp ilk 11 garantisi vermeeyeceğini söyledi veya kendi anladı

Milli takıma girmek için kesin oynamak zorunda olduğundan gitmeyi seçti
Hatta göz önünde olacağı ajax da kendi için iyi tercih

Ama ajax bu yaşta oyuncuya bonservis vermeyeceğinden kiralık olması da kesindi, hatta kiralama ücreti çok küçük bile olabilir

Kazık bir kere girdi, bu tamamen kadro ve taktik planlamasının yanlış yapılmasından
Tıpkı Diğer bazı transferlerde olduğu gibi

Şimdi tek ümidimiz ajax ve kupada iyi bir performans sergilemesi ve sezon sonu bir şekilde bir paraya satabilmek

Aksi durumda kariyerinin sonunda maaşı garanti adamı 2 yıl besleyeceğiz

- Ajax Teknik Direktörü Ten Hag: "Ocak ayında piyasada Ryan Babel gibi bir seçeneğiniz varsa acele etmelisiniz. Biz de bu transferi hızlı bir biçimde bitirdik. EURO 2020 için de çok motive olması da avantaj."

Yani 6 ay sonra sepetleriz demek mi istiyor ? :unsure:

Şunun vizesini falan iptal etsinler dönmesin ülkeye geri. Gelmesine en muhalefet bendim bırak ısınmayı oynadkça soğudum. Dönme sakın kırmızı kafa

- Ajax Teknik Direktörü Ten Hag: "Ocak ayında piyasada Ryan Babel gibi bir seçeneğiniz varsa acele etmelisiniz. Biz de bu transferi hızlı bir biçimde bitirdik. EURO 2020 için de çok motive olması da avantaj."

Yani 6 ay sonra sepetleriz demek mi istiyor ? :unsure:

Yada simdi motiveliyken ondan katki bekliyoruz ve sonra kendisini sallar diye uzak kaliriz diyor da olabilirmi?

Gitmesi herkes için daha hayırlı.
Beşiktaş formasıyla fenere attığı gol muazzam dı ama bizde dikiş tutmadı.

Euro2020'ye gitmek istiyorsa bizde oynardı.
Mental bir problem de olabilir.

Gscimbom mobil

Euro 2020 motivasyonu Diye birsey yok bana göre

Hadi Turkiye ligini gectim,sampiyonlar ligi gibi bir vitrinde bile isteksizdi acikcasi

Kalitesinin altinda kaldi Ne yazik ki,gerci takim halinde beklentiyi karsilayamadik bu yuzden abartilacak kadar da Kotu degildi

Ajaxda başarılı olur, alacaklarına karşılık sözleşmesini fesederiz. Ya da başarısız olur 2 yıl daha parasını çatır çatır alır.

Hocamin huylari turlu turlu. Gondermeye calistigi adamlari her mac onbirde sahaya sürdü, evlat muamelesi yapti.

Geri
Üst Alt