Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Şimdi de açık açık Galatasaray ve Trabzonsporun ismini geçirdiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs'yi işin içine katamazlar da, trabzonu işin içine çekip kendilerini aklamaya, o sezonu yok saymaya ve kupayı ellerinden alıp trabzona vermelerini engellemeye çalışıyorlar, ama ROK'a çok haksızlık etmeyin bazı söylediği doğru şeyler var, ROK ısrarla azize operasyon yapıldı, operasyon usul yönünden sıkıntılı ama fener kesinlikle şike yapmıştır, burdan şike yok anlamı çıkarmasın dedi ısrarla..
Ve evet bizi de dahil ettiler bu olaya tebrik ederiz kendilerini mallıkta sınır tanımıyorlar
bu ülkede dönen oyunları, kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıkları, anlaşmaları anlamak veya görmek için filozof olmaya gerek yok. bana bu yazıyı yazdıran programlarında işin buralara geleceğini görmüştüm. ama fbtv ile ortak yayın yapacaklarına veyahut fb kulüp binasına davet edilip, azizi aklama, yalama programı yapabileceklerine ihtimal vermiyordum ve hala daha inanamıyorum. inanılır gibi değil!! "Burası Türkiye Burada Herşey Olur" dan başka birşey diyemiyorum inanın. insanlar artık çok net bir şekilde AKP-FB çıkar flörtünü görmüştür umarım. çözüm ortaklığı yaparak birbirlerinin aklanmasına yardımcı olacaklar. yolsuzluk-rüşvet-şike-teşvik dörtlüsünü aklama operasyonu tam gaz bir şekilde ve paralel olarak devam etmektedir. bu ülkenin sonu hayır olsun ne diyeyim :redface: