Ak Futbol Sorunsalı

Şimdi de açık açık Galatasaray ve Trabzonsporun ismini geçirdiler

Ve evet bizi de dahil ettiler bu olaya tebrik ederiz kendilerini mallıkta sınır tanımıyorlar

Ts'yi de işin içine katıp o sezonu yok sayacaklar . Ben bundan başka birşey çıkaramıyorum .

ROK: Aziz Yıldırım'a operasyon yapıldı...

AKPli,MHPli,CHPli vs hiç farketmez yeniden yargılama yapılırsa şike davasında herkes tepkisini göstermeli ama protesto yürüyüşü falan ile ama sandıkta göstermeyen Galatasaraylıya yazıklar olsun...

Ertem tempo dedi bunlarda coştu :D yedik bizde :D

Ayrıca programda Harvard , Oxford bitirmiş hakimler oturuyor 2 dk da karara bağladılar davayı hahah

Siyasileri kurtarıcaz diye bunları tramblen gibi kullanıyorlar en büyük kanıtıda Rok'un konuşmaları.

Hocam sandıktan bir şey bekleme çok hayal kırıklığına uğrarsın ülkede ne olup bittiğinin farkında olmayan o kadar oy veren insan var ki

Şikeden ceza yemiş Ali Kıratlıyı aklamaya çalışıyorlar.Programa bağlandı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gs'yi işin içine katamazlar da, trabzonu işin içine çekip kendilerini aklamaya, o sezonu yok saymaya ve kupayı ellerinden alıp trabzona vermelerini engellemeye çalışıyorlar, ama ROK'a çok haksızlık etmeyin bazı söylediği doğru şeyler var, ROK ısrarla azize operasyon yapıldı, operasyon usul yönünden sıkıntılı ama fener kesinlikle şike yapmıştır, burdan şike yok anlamı çıkarmasın dedi ısrarla..

Gs'yi işin içine katamazlar da, trabzonu işin içine çekip kendilerini aklamaya, o sezonu yok saymaya ve kupayı ellerinden alıp trabzona vermelerini engellemeye çalışıyorlar, ama ROK'a çok haksızlık etmeyin bazı söylediği doğru şeyler var, ROK ısrarla azize operasyon yapıldı, operasyon usul yönünden sıkıntılı ama fener kesinlikle şike yapmıştır, burdan şike yok anlamı çıkarmasın dedi ısrarla..

renkdaş ben ROK'a haksızlık olduğunu düşünmüyorum. bir anda nasıl döndüğünü gördün. şimdilik bu kadarlık dönüş yeterli diyorlar. zamanı gelir tam dönüş gerekirse o zaman sen gör ROK'u :D o gün fb pürü pak, asıl şike yapan GS bile diyebilir bu adam. bu adamdan herşeyi bekleyin derim. gram güvenmiyorum çünkü kime hizmet ettiğini çok iyi biliyorum. G.Saraylı olarak falan da görmüyorum bu adamı. bu adam G.Saraylı ise ben değilim çok net :D

Şimdi de açık açık Galatasaray ve Trabzonsporun ismini geçirdiler

Ve evet bizi de dahil ettiler bu olaya tebrik ederiz kendilerini mallıkta sınır tanımıyorlar

renkdaşlarım dün gecenin köründe üşenmeyip edebiyat kasarak onca şeyi yazıp boşuna konu açmadım :D nasıl ki perşembenin gelişi çarşambadan belli ise bunun olacağı dünden belliydi. son iktidar-fb yakınlaşmasından sonra böyle şeyler bekliyordum ama bu kadar çabuk bu kadar aleni insanların gözünün içine baka baka bu derece G.Saray düşmanlığı yapabileceklerine ihtimal vermiyordum. bu kanalı, bu programı ve programdaki tipleri çok fazla ciddiye aldığım falan da düşünülmesin. hiçbirisi umrumda değil. ne b.k yerlerse yesinler. beni ilgilendiren arkalarındaki güç. çünkü o güç, kendini muhafaza edebilmek için şu an tam anlamıyla haksız bir şekilde G.Saray'a karşı dönmüş durumda. asıl siz bundan sonrasına bakın. neler dönecek ne oyunlar oynanacak aklınız durma noktasına gelecek inanın bana.

dün akşamki programın sonunda ROK'un söylediği son sözler daha doğrusu tehditvari açıklamalardan sonra bunların olacağını adım gibi biliyordum. bu adamları çözmek için filozof olmaya gerek yok. bu adamların ne olduğu kime hizmet ettiği nevi belli. dün ve bu akşam yayınlanan programlarıyla da aleni bir şekilde G.Saray'a savaş ilan ettiler bence. tamamen fb yalakalığı ve G.Saray düşmanlığı yapmaya başladılar çok şiddetli ve aleni bir şekilde. G.Saray taraftar oluşumları da(ultraslan dahil) bu yapılanlara sessiz kalırlarsa hepsine yazıklar olsun derim. Eğer böyle olursa sakın ha Galatasaraylıyız diye ortalıkta gezmesinler... (Özellikle Ultraslanı takipteyim!!)

Boş işler bunlar. Galatasaray'ın 1 numaralı taraftar grubu denen UA sırf AKP'ninde işine geldiği için yeniden yargılama şike olayında sesini çıkarmadı, 5-6 gün her türlü GS hesabı, taraftarı tepki gösterirken. 6 gün sonra bir bildirim yayınladılar. Okusan uykun gelir.

Siyasi olarak dertlerinin Şike olmadığını başından beri biliyoruz lakin bu Aziz Yıldırım Şike yapmadı anlamına gelmiyor. Sadece Aziz Yıldırım ile derdi olanlar bu yaptığı Şikeyi değerlendirdi..

Son olanlardan sonra ben çok net anladımki Aziz Yıldırım ın sorunu AKP ile değil Cemaat ile.. Zaten hep sinir oluyordum AKP- FB kavgası denince çünki AKP nin elinden geldiği kadar FB ye yardımı ve GS ye karşı duruşu ortadaydı..

Heleki Şöyle bir Ortamda GS yi Cemaatci, AKP ci Devlet desteklisi gibi gösterip FB yi mağdur gösterilmesine fıttırıyorum..

ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim :asd: bu ülkede dönen oyunları, kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıkları, anlaşmaları anlamak veya görmek için filozof olmaya gerek yok. bana bu yazıyı yazdıran programlarında işin buralara geleceğini görmüştüm. ama fbtv ile ortak yayın yapacaklarına veyahut fb kulüp binasına davet edilip, azizi aklama, yalama programı yapabileceklerine ihtimal vermiyordum ve hala daha inanamıyorum. inanılır gibi değil!! "Burası Türkiye Burada Herşey Olur" dan başka birşey diyemiyorum inanın. insanlar artık çok net bir şekilde AKP-FB çıkar flörtünü görmüştür umarım. çözüm ortaklığı yaparak birbirlerinin aklanmasına yardımcı olacaklar. yolsuzluk-rüşvet-şike-teşvik dörtlüsünü aklama operasyonu tam gaz bir şekilde ve paralel olarak devam etmektedir. bu ülkenin sonu hayır olsun ne diyeyim :redface:

Cok guzel bir oyun oynuyor AKP. Hedef su;

Her ne kadar cok sevmese Aziz Yildirim'i Erdogan, suanda yolsuzluk olaylarindan dolayi yeniden yargilama yasasini cikarmaya mecbur. Secimlere de o kadar uzun bir sure olmadigini dusunursek, Aziz Yildirim'a yeniden yargi yolunu her seyi kilifina uydurarak acmak en cok AKP'nin isine gelecek. Boylece, hasta Fenerbahce'li, ama ayni zamanda AKP'ye oy vermis insanlar yeniden AKP'ye oy verecek, ve AKP'nin oy oraninda cok buyuk bir dusus olmayacak.

Aziz'in hukumetin kanalina cikmasinin nedenide bu. Yani o Ridvan Uslu basbakan gorusmesi tesaduf degildi. Tek problem, yargitay'in sikeyi onamasi, onlarin planlarini alt ust etti. Simdi Aziz Yildirim icin yeniden yargilama COK zor. Nedeni ise basit. Eger sen Aziz Yildirim'i yeniden yargilayacagim diyorsan, bugune kadar ceza almis herkesi yeniden yargilamak zorundasin. Bununla birlikte, eger o insanlar bosuna hapis yattiysa bir de zatminat haklari dogacak. Bu kadar dava nasil yeniden gorulur? Cok mantiksiz. Zaten boyle bir sey olursa da yuh derim. Muz cumhuriyetimi burasi. Isine gelince yargi dogru, isine gelince yargi bozuk.

Dun konusulan Cumhurbaskani affetsin sacmaligina gelince. Boyle bir sey yapilmasina uzulmem. Tam tersine Aziz Yildirim'in suclulugunu ispatlar.

UEFA'dan 1-2 hafta icinde bir yaptirim bekliyorum TFF'ye. UEFA kisilere ceza verdikten sonra, CAS'dan gelecek olan gerekceli kararla birlikte UEFA ve FIFA devreye girer.

Yeni eklenen bir talimat ile, UEFA istedigi Federasyona karisabilir, ve istedigini yaptirabilir. Yapmazsada lisansini iptal eder ki bunun olmasi imkansiz o zaman Turkiye'de futbol diye bir spor dali kalmaz. Buna padisah olsan tek basina imza atamazsin. Yani TFF ve hukumet istedigi kadar cirpinsin, UEFA ne isterse onu yapmak ZORUNDALAR. Bu arada bahsedilen 5-10 yil filanla kurtulmaz Turkiye. En az 15 yildan basliyacagini dusunuyorum men cezasinin.

Kısacası İt İt i ısırmaz, tabiki, Galatasaraya Trabzona vs saldıracaklar ;)

İyi de bizim başkan da gidiyor o adama sms'lerini gösteriyor.Böyle mi mücadele edicez?

Geri
Üst Alt