GSCimbom
Akhisar Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu
Tuncay Özaslan

Akhisar Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu Sayfa 2

Tuncay Özaslan ·

Cevap
29
Okunma
1,6K
Sayfa
2/2
Ulan sinani överiz, sakatlanir 2 ay sahalardan uzak kalir, denayeri begeniriz sakatlanir 3 ay sahalarda göremeyiz.

Umut'a olmayacak beddualar ederiz, ana back düz gideriz, herif ayagi bile kopsa sahada olur, burnu kirilir maskeyle oynar, hic bi sekilde lanet olasi herif mac kacirmaz. Icine edeyim böyle essek sansinin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Korayı 2 maç üstüste oynatsan ölürmüydün ey Denizli.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

eger bu denizlide birazcik,zeka,izan ,insaf olsa hakan balta yerine,koray la baslardi ,ulan bir benmi görüyorum bu hakan baltanin yüzünden yedigimiz goller bir kamyon dolusu...denajerden bahsetmiyorum cünkü adam kiralik oldugu icin üvey evlat muamelesi görüyor..umutda pozisyona giremeden maci bitirir...100.000 nüfuslu akhisarin forvetleri birde Koca GALATASARAY in forveti,kulübün nasil yönetildigini gösteriyor...ana avrat düz gidecegim bu baskan müsvettesine sonunda...

Hakikaten bu sezon iyi dediklerimiz Denayer,Pold, Sinan bir türlü hayır gelmiyor övmemek lazım

Umutum benim ,muhtesem golcümüz Diego Costa yaninda halt yemis,o müthis calimlari,kafa topu hakimiyeti,seri ve tek vurus ustasi,hele sabri reisimiz yokmu icine dani alves kacmis,o muhtesem sürati ,güclü fizigi,adrese teslim ortalari,allah basimizdan eksik etmesin...

Son düzenleme:
Linnes ve Carole varken saçma pozisyonlar vericez mi acaba diye düşünürken orta sahada Donk ve Selçuk u görüyorum. Gene birsey olmaz bu takımdan defansif anlamda diyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umutum benim ,muhtesem golcümüz rui costa yaninda halt yemis,o müthis calimlari,kafa topu hakimiyeti,seri ve tek vurus ustasi,hele sabri reisimiz yokmu icine dani alves kacmis,o muhtesem sürati ,güclü fizigi,adrese teslim ortalari,allah basimizdan eksik etmesin...
Yalnız Rui Costa forvet değildi :D

Sanırım Diego Costayı kastediyorsun renktaş :)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk